Tekniker - Istobal Sverige AB

Tekniker - Istobal Sverige AB

Om tjänsten

I rollen som Servicetekniker på Istobal kommer du att ingå i ett team med andra teknikerkollegor. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är montage och service av bilvårdsutrustning, såsom automatiska biltvättar, manuella tvättar och kringutrustning ute hos Istobals kunder. Det mesta jobbet görs på egen hand eller ihop med annan montör. Arbetet innebär en del resor och vistelse på annan ort under vissa veckor då montage/installation pågår.

Tjänsten utgår från hemmet och du kommer ha ansvar för en egen fullutrustad servicebil. Verkstaden och depån finns i Staffanstorp men kunderna finns i hela södra Sverige. Anställningen är en hyrrekrytering där den första delen av anställningen kommer att vara hos oss på EMPLOID och sedan övergå till Istobal.

Om dig

För att vara aktuell för denna tjänst har du
  • Erfarenhet av mekaniskt maskinarbete
  • Erfarenhet av mekanisk service, installation och felsökning
  • Kunskap inom automationsteknik och maskinel är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska
  • B-Körkort
Som person trivs du att arbeta både i grupp och självständigt. Du har ett högt kvalitetstänk och arbetar noggrant med både dina tekniska arbetsuppgifter och efterföljande dokumentation. Istobal har ett mål att ständigt förbättras och utvecklas. Därför är det viktigt att du tar initiativ, kommer med förbättringsförslag och är intresserad av verksamhetens helhet. Att ta ansvar för att avrapportera fel och avvikelser är en självklarhet för dig. Sist men inte minst är du kommunikativ, kollegial och serviceorienterad.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Staffanstorp

Arbetstider: 7-16

Lön: Enligt kollektivavtal

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila info@emploid.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Servicetekniker, mekaniker, mekanik, maskin, teknik, tekniker, underhåll, service, Skåne, Malmö, Lund, Helsingborg, Trelleborg
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Emploid AB
Sista ansökningsdag 6 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ISTOBAL är en spansk multinationell koncern som är marknadsledande inom design, tillverkning och marknadsföring av fordonsvård och fordonsvårdslösningar. Med mer än 65 års erfarenhet använder sig ISTOBAL av innovation och den senaste tekniken för att tillhandahålla produkter och tjänster som ger hög avkastning för fordonsbranschen i flera sektorer, samtidigt som de erbjuder en positiv, bekväm och snabb upplevelse för slutanvändarna av tvättanläggningarna.