Driven däckmontör

Driven däckmontör

Brinner du för att få däcken att hållas i rullning? Då är det dig vi söker!

För kunds räkning söker vi efter däckmontör som är snabblärd och besitter den där extra känslan för att både reparera i toppklass och samtidigt leverera hög service.

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer bestå av däckmontering och däckreparation av diverse fordon så som lastbilar, traktorer och andra tyngre fordon. Främst kommer ditt fokus ligga på service och underhåll av däck och du förväntas kunna arbeta självgående på sikt. Du kommer dels åka ut och bistå kunderna med reparation med företagets servicebil på fältet alternativt utföra arbete på företagets verkstad. Arbetstiden är förlagd vardagar mellan 07.30- 17.00, men jourtid kan även förekomma. Tillträde med start omgående.

Profil

Vi söker dig som har tidigare relevant erfarenhet, antingen i form av utbildning eller praktiskt utförande. Eftersom du är företaget ansiktet utåt är det viktigt att du har en god servicekänsla och levererar. Har du ett brinnande intresse för däck i alla dess former är det ett stort plus. Du har lätt till att lyssna och lär dig gärna av andra samt ser ditt arbete som en plats där du kan utvecklas. Även om du har lätt till att samarbeta med andra har du inga problem med att ta egna initiativ och arbeta självgående. Då du kommer jobba i den tyngre avdelningen ser vi gärna att du ha vana av att utöva fysisk aktivitet, även om företaget är måna om att ha en bra arbetsmiljö där tunga lyft inte ska förekomma.

Krav
  • Körkort B
  • Erfarenhet av relevant utbildning/arbetslivet
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Rent belastningsregister
Meriterande
  • Körkort C
Om vårt företag

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Håkantorp Däck AB är renodlad däckverkstad som bedriver försäljning, reparationer och förvaring av däck samt hjulinställning. De kunder som vi vänder oss till har såväl personbilar, lastbilar eller lantbruksmaskiner.