Driven däckmontör för tunga fordon
Vi söker nu en driven däckmontör för tunga fordon till Håkantorps Däck i Staffanstorp.

Arbetsuppgifter:

Håkantorps Däck servar kunder med personbilar, lastbilar eller lantbruksmaskiner. Ditt primära arbetsområde blir lastvagnar, lantbruksmaskiner och andra tyngre fordon. Du hanterar allt från kundkontakt till fakturering av arbetet tillsammans med dina kollegor i verkstaden. Det innebär exempelvis att ta hand om kunder och säkerställa att de får en god service, planera in och utföra däckbyten och reparationer samt hantera reklamationer och lager. Jourarbete förekommer med rullande schema.

Din främsta arbetstid har du i verkstaden, där du arbetar med däckbyte, reparationer samt montering och balansering av däck. I vissa fall förekommer arbetet ute hos kund. Under högsäsong är tempot högt och ställer höga krav på stresstålighet, effektivitet och samarbete.

Tjänsten är på heltid, löpande och ska tillsättas snarast möjligt. Arbetstid dagtid måndag-fredag.

Kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper:

Vi söker dig som är en erfaren däckmontör eller verkstadsarbetare/mekaniker och som är mån om hög kvalitet och god service. Rollen passar dig som trivs med ett praktiskt och fysiskt krävande arbete och samtidigt uppskattar kontakten med kunder. Du är van vid att hugga i där det behövs och är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete, oavsett vad det gäller. Som person är du samarbetsvillig, stresstålig, positiv och prestigelös och har förmåga att planera och hålla en god struktur på ditt arbete.

B-körkort är ett krav i tjänsten och det är meriterande om du även har truckkort.

Vi erbjuder dig:

På Håkantorps Däck i Staffanstorp får du möjligheten att arbeta på en toppmodern anläggning med den senaste tekniken och utrustningen. Du får också en nyckelroll med stort ansvar och goda möjligheter att påverka och vara en del av den fortsatta utvecklingen av Håkantorps Däck i Staffanstorp.

Ansök:

I den här rekryteringen har Håkantorps Däck valt att samarbeta med JKS Sverige. Registrera ditt CV på www.jksgroup.se och sök tjänsten via ansökningslänken. Sök gärna redan idag, då vi gör löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Niklas Björk på telefonnummer 070-968 30 31.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Niklas Björk
Telefon 0709683031
Område Staffanstorp
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av JKS Sverige AB
Hemsida http://www.jksgroup.se/
Sista ansökningsdag 21 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Håkantorps Däck AB är ett familjeföretag med lång historia och är en renodlad däckverkstad som bedriver försäljning, reparationer och förvaring av däck samt hjulinställning.
Håkantorps Däck finns idag på fyra orter; Löddeköpinge, Åstorp, Staffanstorp och Tomelilla.
Service och kvalitet är Håkantorps Däcks ledord.