Kundtjänstmedarbetare till Godsinlösen Nordic AB

Kundtjänstmedarbetare till Godsinlösen Nordic AB

Vill du bli en i vårt team?

Arbetsbeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare hos GIAB arbetar du med service gentemot våra kunder. Du kommer att vara vårt ansikte utåt och den som ansvara för den viktiga första kontakten med kunderna. Därför är det av största vikt att alltid ge förstklassig service till alla du samtalar med. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för inkommande- och utgående telefonsamtal och e-post. Du är behjälplig gentemot kunder för att svara på frågor som exempelvis vad som händer i deras ärende eller hur man säkerhetskopierar sin telefon. Alla ärenden är registrerade i vårt affärssystem och du ansvarar också för att föra in information och uppdatera ärendena efter din kontakt med kunderna.

Personlighet, erfarenhet och utbildning
Vi ser att du är en ambitiös och serviceinriktad person med en talang för att skapa goda kundrelationer. Vi letar efter någon som är lugn samt trygg i sig själv och sällan brusar upp och som på ett positivt sätt kan hantera kritik från kunder. Som person klarar du av att arbeta i ett högt tempo samtidigt som du bibehåller kvalitet i arbetet du genomför.

Krav för tjänsten är att du ska förstå det svenska språket obehindrat i både tal samt skrift. Meriterande är om du även har goda kunskaper i annat språk.

Du har god datorvana och hanterar obehindrat enklare arbete i Office-paketet.

Övrigt
  • Fast, marknadsmässig lön.
  • Provanställning. Heltid, dagtid.
  • Startdatum: Snarast.
  • Placeringsort Staffanstorp.

Så ansöker du
Vill du bli en i vårt team ser vi gärna att du ansöker snarast då vi arbetar med löpande urval. Du skickar eventuella frågor och din ansökan med tillhörande CV till christian.andersson@godsinlosen.se skriv ”Kundtjänstmedarbetare” i ämnesraden på ditt mejl.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Christian Andersson
Email Mejla Christian Andersson
Område Staffanstorp
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Service & Kundtjänst, Kundtjänst, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.godsinlosen.se
Sista ansökningsdag 28 jan (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Godsinlösen Nordic AB, GIAB, är ett innovativt miljöteknikbolag som bygger på principerna inom en cirkulär ekonomi. GIAB hjälper företag och organisationer att identifiera områden i affärskedjan där nya affärsmöjligheter kan utvecklas genom ett effektivare resursutnyttjande. Där andra ser avfall och kostnader ser GIAB värdefulla resurser med hög affärspotential. Bolaget växer kraftigt och vi söker nu därför medarbetare till vår kundtjänst inom affärsområdet Mobilcirkeln. Inom Mobilcirkeln hanterar vi dagligen ett hundratal mobiltelefoner som ska genomgå felsökning och reparation för att sedan skickas tillbaka till kunderna.