Vi söker motviktstruckförare med ansvar till Staffanstorp!

Vi söker motviktstruckförare med ansvar till Staffanstorp!

Är du erfaren motviktstruckförare som inte räds för att hugga i när det behövs? Motiveras du av fysiskt arbete? Vill du utvecklas och få mer ansvar över tid? Då är du kanske den vi söker till vår kund Formax AB!

Formmax AB är ett företag verksamt inom byggbranschen, vars huvudsakliga uppdrag är uthyrning av understödjande form, såsom monteringsstöd, stämp och stämptorn till olika byggentreprenörer. Företaget har stort fokus på säkerheten samt genomsyras av ordning och reda.

Formmax är i en expansiv fas i region SYD och söker därför en medarbetare som kan ansvara för lagerverksamheten i Staffanstorp.

Arbete innebär truckkörning med motviktstruck utomhus! Du som söker skall ha god erfarenhet av att köra motviktstruck. Arbetet är stundvis fysiskt krävande.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Iordningställa leveranser (utifrån plocklista)
  • Ta emot returer med motviktstruck
  • Räkna in material samt protokollföra detta
  • Rengöra och enklare reparationer av material (stor del av av tjänsten)
  • Ha koll på lagersaldo för olika produkter
Krav
  • Erfarenhet av att köra motviktstruck
  • Kan tala och skriva Svenska samt Engelska obehindrat
  • Kunna genomföra beräkningar av transporter, kostander etc med enkelhet
  • B-körkort och tillgång till bil
  • God datorvana
Din profil

Som person är du ansvarstagande både vad gäller dina arbetsuppgifter, men även utifrån ett arbetsmiljöperspektiv. Du är driven och vill utvecklas tillsammans med företaget.

Ansökan

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Sök redan idag, urval sker löpande!

Ansökningar tas endast emot via annonsen. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller telefon.
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 feb 2021 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se