Terminalarbetare

Terminalarbetare

DANX AB söker nu terminalarbetare till vår verksamhet i Staffanstorp
& Malmö


Vi söker nu en medarbetare som vill vara en del av en kundorienterad och väldigt flexibel miljö och som gillar att ha omväxlande arbetsuppgifter. I tjänsten ingår terminalarbete hos en av våra kunder i Staffanstorp och terminalarbete på vår terminal i Malmö.

Arbetstiderna är måndag – fredag kl. 14.30-23.30.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

· Sedvanligt terminalarbete såsom lossning och lastning av bilar

· Godssortering

· Truckkörning

Vi söker en kandidat som:

· Svenska språket flytande i
tal och skrift, engelska är meriterande

· Har B – körkort

· Har truckkort

För att passa in i denna roll skall du vara flexibel, strukturerad och gilla att ta ansvar. Vi vill att du är en positiv, engagerad person med eget driv. Du skall ha stor samarbetsförmåga och vara serviceinriktad, då du kommer att representera DANX AB på plats hos en av våra kunder. För att trivas här behöver du vara stresstålig och klara av att ha många "bollar i luften" då arbetstempot ibland kan vara högt och arbetsuppgifterna varierande.

Ev. frågor gällande tjänsten skickas till Maria Ellekär, Platschef på mail: me@danx.dk.

Välkommen att skicka din ansökan, innehållande CV och personligt brev till HR avdelningen, Emma Sönnerfors på mail: emma.sonnerfors@danx.se alt. Strömsätravägen 16, 127 35 SKÄRHOLMEN snarast.

Vi kommer att ha löpande tillsättning.
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.danx.com/
Sista ansökningsdag 30 okt (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

DANX har funnits sedan 1992 och är idag ledande inom reservdelslogistik i norden med vårt eget distributionsnätverk i de fyra nordiska länderna. Vi täcker alla områden av reservdelslogistiken med bland annat in-night distribution, lagerhållning och PUDO-nätverk. Vår kärnverksamhet är in-night leveranser som innebär att vi varje natt levererar reservdelar direkt till mer än 6000 teknikers bilar, flera tusen verkstäder och andra leveransplatser. Utöver distributionen har DANX också 24/7 warehousing för ett antal kunder och partners med leveranser dygnet runt.