Projektör / Projektledare / Elnät

Projektör / Projektledare / Elnät

Är du intresserad av en tjänst som projektör inom el med stora utvecklingsmöjligheter? Kanske vill du ta steget till projektledare inom el? Då kan du vara rätt person för Staffanstorps Energi.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Staffanstorp Energi.

Om företagetStaffanstorps Energi AB är ett elnätsbolag som distribuerar el i ett nätområde som täcker stora delar av den skånska kommunen Staffanstorp med förgreningar i Lund och Svedala. För Staffanstorp Energi står säkerhet och utveckling i fokus vilket innebär att de hela tiden arbetar för att hitta nya lösningar som ger säkrare arbetsmiljö. Utöver detta så kan Staffanstorps Energis kunder förvänta sig en högre leveranssäkerhet, förstklassig service och låga nätavgifter. Idag är Staffanstorp Energi 18 personer och de sitter i moderna lokaler med närhet till både Malmö och Lund.

ArbetsuppgifterDu ansvarar för att beräkna och dimensionera ledningsnät och transformatorstationer vid om, till eller nybyggnad av ledningsnätet i Staffanstorps kommun. Det är en bred tjänst där du arbetar både med projektering, beredning samt dokumentation. Du säkrar upp tillstånd från markägare samt myndigheter, tar fram materiallistor samt kostnadskalkyler och sammanställer arbetsinstruktioner till bygglaget. Du arbetar i en expansiv kommun där stort fokus är på exploatering och nybyggnad. Detta är en roll med mycket frihet och där du har stor möjlighet att styra rollen mot hur du vill utvecklas. Vill du gå mot projektledarrollen så finns det även goda möjligheter för detta.

Formella krav
  • Ingenjör inom elkraft
  • Något års erfarenhet som projektör inom elnät
  • Erfarenhet av Autocad, Cadra, Rakel och Guru
  • Mycket goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska
  • B körkort
Utöver ovan nämnda krav så ser vi att du är en person som är van vid och trivs med att ta initiativ. Du har en god samarbetsförmåga och bra på att skapa samt bibehålla relationer med diverse arbetslag ute på projekten. Du trivs även med att arbeta i ett bolag där kvalitet och noggrannhet är av största vikt då säkerheten på dina projekt inte är något du kompromissar med.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Staffanstorp
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: projektör, el, elkraft, elnät, Malmö, Lund, Staffanstorp, jobb, projektledare, elprojektör, elingenjör
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!