Underhållsledare till ST:Eriks

Underhållsledare till ST:Eriks

Om tjänsten
Underhållsfunktionens huvuduppgift är att hålla högsta möjliga tillgänglighet på hela fabrikens produktionsutrustning. Vi arbetar för att ständigt förbättra person- och driftsäkerhet på hela produktionsanläggningen samt att öka underhållets kvalitet och kostnadseffektivitet.

Som underhållsledare är du ansvarig för planering och schemaläggning av underhåll, samt administration av underhållsinstruktioner. Det är också du som är den drivande kraften i utvecklandet av det förebyggande underhållet.Du prioriterar och säkerställer reservdelsförrådet samt avtal och beställningar mot leverantörer av reservdelar och servicetjänster. Du kommer att vara en viktig kugge i att säkra en hög tillgänglighet över tiden. Arbetet innebär kontakt och samarbete med personal från samtliga avdelningar inom drift och underhåll.

I ditt ansvar ingår framförallt:
  • Arbetsorderprocessen (Arbetsplanering, Bemanning, Material, Genomförande)
  • Samordning av akuta underhållsåtgärder tillsammans med produktion
  • Samordning av underhållsstopp
  • Prioritering av inkomna felanmälan
  • Reservdelsförsörjning
Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning/erfarenhet av systematiskt underhållsarbete och har en god teknisk förståelse. Du är strukturerat och god vän av ordning. Att planera, följa upp, utvärdera och vid behov justera och förbättra är en naturlig del av ditt arbetssätt. Du är en person som förmår att arbetsleda och entusiasmera dina medarbetare. Du behöver vara bekväm med att planera och driva ditt arbete själv utifrån överenskomna mål för verksamheten.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är serviceinriktad, självgående, noggrann, ansvarstagande och som trivs och fungerar bra både självständigt och i grupp. Du är drivande och initiativrik och är van att ta ansvar för både tekniska och administrativa uppgifter. God kommunikationsförmåga är viktigt, både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
En tjänst på ett företag som är en ledande aktör i branschen. Vi befinner oss i ett intensivt förbättrings- och utvecklingsarbete för att mordanisera och utveckla vår produktionsanläggning. Vi kan därför erbjuda dig möjligheten att följa med på vår utvecklingsresa.

Omfattning
Tillsvidareanställning
Heltid, Dagtid
Placering: S:t Eriks AB, Staffanstorp

Om ST:Eriks
S:t Eriks Gruppen utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark-, Tak- och VA-system samt naturstensprodukter till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Vi är ca 500 medarbetare vid fabriker och kontor över hela Sverige från Staffanstorp i söder till Piteå i norr. Bolaget har en årsomsättning på drygt 1 miljard. S:t Eriks är ett helägt dotterbolag i Volati sedan hösten 2018. Volati är en svensk industrigrupp som idag äger drygt 40 bolag med verksamhet i 16 länder som genererar en årsomsättning på 7 miljarder.

Känner du igen dig i beskrivningen ovan? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi behandlar ansökningar löpande. ST:Erik samarbetar med Adecco vid denna rekrytering. Kontakta oss på tel: 073-684 72 82 alt. liridona.brahimi@adecco.se (tar ej emot ansökan via mail)

Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Underhållsledare, ST:Eriks, Jobb i Staffanstorp, Ledarskap, Karriär, Underhåll, Produktion, Effektivisering, Jobb i Malmö
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 sept 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.