Truckförare till ST:Eriks i Staffanstorp

Truckförare till ST:Eriks i Staffanstorp

Om tjänsten
Som truckförare på St: Eriks kommer du att arbeta med truckkörning, godsmottagning, lastning samt lagerhantering ute i företagets produktion. Du är en rutinerad truckförare och arbetar i en lagergård i utomhusmiljö vilket sätter höga krav på att hantera och manövrera trucken då klimat och väderlek kan vara utmanande. Truckarna som körs är B1 (motviktstruck). Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i mars och löper sedan under 6 månader. Möjlighet till förlängning finns. Dina arbetstider är 07.00-16.00 måndag-fredag. Din placeringsort är i Staffanstorp.

I din roll som truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Truckkörning (B1, motviktstruck)
  • Lossning och lasting av lastbilar
  • Godsmottagning
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning, gärna med erfarenhet av att transportera tungt och känsligt gods. Som person är du ansvarsfull och förstår vikten av arbetssäkerhet, du är stresstålig och arbetar gärna i högt tempo. Du är en flexibel person som tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har avklarad utbildning på minst gymnasienivå.

Viktigt för tjänsten är:
  • Svenska i tal och skrift
  • B Körkort
  • Truckkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om St: Eriks
Företaget utvecklar, tillverkar, säljer och levererar Mark, Tak- och Infrasystem till entreprenörer och återförsäljare på den nordiska marknaden. Genom att ha hög servicenivå och vara kreativa blir de kundens förstaval. Företagets vision är att vara den bästa affärspartnern på marknaden och den ledande aktören för de produkter och tjänster som de tillhandahåller vad gäller affärsmannaskap, operativ verksamhet, hållbarhet och utveckling. Utifrån kundens behov kan de genom sin kunskap och erfarenhet erbjuda den bästa lösningen.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Liridona Brahimi via Adecco 0736 84 72 82 eller mail: liridona.brahimi@adecco.se Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Truckförare, Produktionsmedarbetare, Lager, Produktion, Malmö, Staffanstorp, St: Eriks, Adecco
Mer info
Område Staffanstorp
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 mars 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.