Hoppa till innehåll
Orkla Foods Sverige AB logotyp

Fastighet- och mediaansvarig

Ansök nu
Arbetsbeskrivning:

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Vi är en lokal samhällsaktör som med våra 1500 medarbetare gör skillnad och bidrar till en mer hållbar och hälsosam vardag. Ca 90 procent av den mat och dryck vi säljer i Sverige tillagar vi lokalt på någon av våra 7 anläggningar i Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Vansbro och Örebro. Vi går i täten för hållbar produktutveckling och innovation genom våra välkända varumärken som Felix, Grandiosa, Abba, Kalles, BOB, Ekströms, Risifrutti, Önos, FUN Light, Anamma, Krögarklass, och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och vårt huvudkontor i Malmö. Vår vision är att vi vill skapa "En bättre vardag" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande.

Vill du jobba i en framgångsrik organisation med några av landets mest välkända varumärken? Då vår fastighet- och medieansvarig går vidare för nya uppdrag inom Orkla söker vi nu hans efterträdare.

Om rollen

Rollen som fastighet- och mediaansvarig är en viktig roll i vår verksamhet och spänner över ett brett område. Du ansvarar för utveckling, drift och underhåll av fastigheten liksom att ventilation, kyla, el, vatten, luft och energicentral fungerar enligt plan. Du är en central spelare för fabrikens drift men är också drivande i stora som små projekt gällande energieffektivisering och byggprojekt. Du kommer ha ett omfattande kontaktnät både internt och externt och ansvarar för leverantörskontakter, upphandlingar, avtal och inköp.

I rollen som fastighet- och mediaansvarig ansvarar du huvudsakligen för att
  • Planera och säkerställa fastighet och mediaunderhåll
  • Planera och säkerställa tillförsel av media (tryckluft, vatten, el, kyla, värme)
  • Underhålla energicentral, skalskydd och larm enligt plan
  • Projektledning och CAPEX inom området
  • Långsiktig utveckling av fabrikens fastigheter och media
Du rapporterar till underhållschef och ingår i underhållsavdelningens ledningsgrupp.

Om dig
För att lyckas och trivas i denna roll har du ett genuint intresse för fastighetsteknik och drift. Du tycker om att leda projekt och att ha flera kontaktytor både externt och internt. Du har en hög samarbetsförmåga och lätt för att anpassa dig till nya förutsättningar. Du är en initiativtagande problemlösare med servicekänsla.

Vidare så ser vi att du har:
  • Teknisk utbildning med fördel inom fastighetsteknik eller fastighetsautomation
  • Erfarenhet av att projektleda och driva frågor kring fastighetsutveckling
  • Erfarenhet från industriella verksamheter, gärna inom underhåll
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av affärssystemet SAP
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att din inställning samt dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, pålitlig och inspirerande!

Vad kan Orkla erbjuda dig?
Orkla är ett unikt FMCG-bolag med ett starkt fäste i Norden och växer även mycket inom Europa och flera andra länder, bland annat Indien. Möjligheten att få jobba med starka lokala varumärken i ett växande internationellt bolag ger våra medarbetare möjligheten att göra skillnad och påverka vår utveckling. På Orkla tänker vi globalt men vill utveckla lokala lösningar som tillgodoser våra kunders behov samtidigt som vi utvecklar och stärker våra medarbetare genom att de får göra skillnad.

Hur ansöker jag?
Klicka på länken och följ stegen för att skapa en profil och ansöka till jobbet. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mejl.
Orkla Foods Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Kung Gustaf, FUN Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Naturli, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns. Vi har en omsättning på cirka 6 miljarder kronor och har runt 1 500 anställda i Malmö, Eslöv, Fågelmara, Kumla, Kungshamn, Tollarp, Uddevalla (lager), Vansbro och Örebro. Vår vision är att vi ska vara "Din vän i vardagen" genom att leva upp till våra värdeord - modig, pålitlig och inspirerande.

Orkla Foods Sverige ingår i den norska koncernen Orkla som är noterat på Oslobörsen. Vill du arbeta i en framgångsrik organisation med spännande produkter så kan detta vara nästa utmaning för dig!