Hoppa till innehåll

Teknisk Arbetsledare till Swede Ship CompositeTeknisk Arbetsledare till Swede Ship


Har du en passion för båtliv, teknik och ledarskap? Vill du vara en del av ett företag som visar enorma framsteg och växer i snabb takt? Då kan vi ha jobbet för dig!

Swede Ship Composite är beläget i Hunnebostrand och ingår i koncernen Ö-borgen, det finns goda stordriftsfördelar, utvecklingsmöjligheter och korta beslutsvägar detta skapar optimala förutsättningar för att vara med och påverka och erhålla en fin karriärstrappa.

Om företaget:

Swede Ship Composite är ett företag' som specialiserar sig på båtbyggande i komposit. De är ett företag som expanderar och strävar efter att vara framkanten av teknisk innovation och miljömedvetenhet. Med en stark orderstock för de kommande åren behöver organisationen förstärka sitt team med teknisk kompetens inom komposit. Arbetsplats är känd för sin positiva anda och är belägen i vackra Hunnebostrand.

Organisationen präglas av en lärande kultur och med ett marint intresse, praktiskhet tar du dig väldigt långt. Har du inte kompositkunskap men tidigare erfarenhet av marin verksamhet är du också intressant för andra roller i organisationen.

Om rollen:

I rollen som Teknisk Arbetsledare kommer du att ha ansvar för att hantera eftermarknaden och stödja i tekniska frågor inom komposit. Du kommer att vara direkt involverad i produktionen och ansvara för att förstå arbetsinstruktioner samt stödja den växande personalstyrkan, både fast och inhyrd.

Har du kompetens inom komposit, hantverk eller formgivning samt ett marint intresse är det dig vi söker.

Arbetsuppgifter och ansvarområden:
  • Utveckla och implementera tekniska lösningar för båtbyggande i komposit
  • Båtbyggande i praktiken
  • Hantera eftermarknaden för att säkerställa att vi kan erbjuda underhåll med egen personal
  • Ledning och planering av produktion
  • Stödja och avlasta projektledare samt verksamhetschefen i tekniska frågor rörande komposit
Du kommer få upplärning, men behöver vissa förkunskaper som återfinns nedan:

Vem är du?

Du har god kompetens inom komposit, grundstrukturen i komposituppbyggnad. Kanske har du lagat eller byggt kompositkonstruktioner samt förstår fördelar och risker med materialet.

Eller kanske arbetar du idag som möbelsnickare eller formgivare med ett marint intresse? Hantverket är svårare att lära ut än kemin bakom komposit.

Antingen har du ledarerfarenheter sedan tidigare eller är du intresserad av att lära dig detta under resans gång, Swede Ships filosofi är med rätt engagemang och driv kan du lära dig det mesta.

Det är viktigt att du har ett marint intresse, finns det på plats kommer resten falla sig väldigt naturligt.

Goda kunskaper i svenska och engelska

B-körkort

Meriterande:

Båtförarbevis klass 8

Erfarenhet och kunskap om lamination

Flexibilitet och förmåga att anpassa sig till förändringar i arbetsuppgifter och planering

Erfarenhet av arbete inom den marina sektorn är meriterande

Vi erbjuder

En plats i ett växande företag med goda utvecklingsmöjligheter

En arbetsplats med en stark gemenskap och trevlig atmosfär

Möjligheter att vidareutveckla och förbättra dina kompositkunskaper

En fantastisk arbetsmiljö ett stenkast från Hunnebostrands hamn och utsikt över Västerhavet

Om Jobwise
Vi tror att ledarskap är kärnan i att attrahera, behålla och noggrant vårda begåvade individer. Att avancera i våra rekryteringsprocesser ger dig möjlighet att ta ditt nästa karriärkliv i en utvecklande miljö där vi, som rekryteringsföretag, ger chefer och ledare insikter för en effektiv onboarding och värdefulla verktyg för arbetstagarens långsiktighet. Därav blir omsorgsfulla samarbeten med duktiga ledare nyckeln till din, vår partners och vår framgång.

Med denna filosofi och metodik, erbjuder vi de optimala förutsättningarna för din framgång och utveckling. Vi fokuserar inte enbart på rekrytering av kompetens, utan även på att skapa rätt villkor när våra kandidater tar nästa karriärsteg och hittar den nivå som ger nya anställda känslan av att hela tiden utvecklas.
Jobwise logotyp
Sök jobbet
Sista ansökningsdag
09 jan. 2024 (37 dagar kvar)
Område
Typ av anställning

Om arbetsgivaren

Jobwise är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är medlemmar i kompetensföretagen. Självklart har vi kollektivavtal, adekvata försäkringar och förmåner till våra anställda.

På den här sidan finns alla våra lediga jobb samlade. Men du kan läsa mer om oss på vår hemsida

www.jobwise.se

Fler jobb från samma arbetsgivare

Liknande Jobb

Göteborgs stad
Industri & Anläggning
Företagslogga
Mölndal
Administration
Företagslogga