Hoppa till innehåll
Ansök nu
LIVSMEDELSOPERATÖR TILL KUNGSHAMN

Vi söker nu fler ansvarsfulla medarbetare till vår härliga kund som ökar sin produktion i vackra Kungshamn. Är du en ansvarsfull person med hög arbetsmoral och tycker nedanstående arbetsbeskrivning låter intressant bör du söka denna tjänst. 

ARBETSUPPGIFTER
Som livsmedelsoperatör arbetar du i produktionslinjen där du ansvarar för att packa upp frysta råvaror, väga råvaror, övervaka produktion, genomföra vissa kvalitetskontroller samt emballera produkter. Vissa manuella arbetsuppgifter förekommer. Har du arbetat inom industri, lager eller restaurangbranschen ser vi detta som meriterande men det är inte ett krav. 

Här kommer du ingå i ett härligt team av drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar för att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Då du kommer arbeta tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i team samt klarar av ett högt arbetstempo. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är driven, positiv, har en hög närvaro och bra arbetsmoral.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
För att passa in i rollen ser vi nedan förkunskaper som en förutsättning: 

  • Självständig och tycker om att arbeta praktiskt.
  • God fysik, då du kommer stå och gå större delen av dagen.
  • Kunna arbeta skiftande arbetstider.
  • Arbetsmoral som gör att du har en hög närvaro och passar tider.


OM TJÄNSTEN
Tjänsten som livsmedelsoperatör hos vår kund är ett konsultuppdrag på heltid. Du blir erbjuden en anställning hos Eterni och är sedan uthyrd till vår kund under uppdragets längd. Det finns goda möjligheter att bli övertagen direkt av kund eller tillsvidareanställd hos oss på Eterni. Arbetet startar enligt överenskommelse. 

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Hampus Vajizovic på via hampus.vajizovic@eterni.se. Ansökan via mail hanteras inte.

VARMT VÄLKOMNEN MED DIN ANSÖKAN!

Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
19 juni 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare