Restaurangansvarig, Food & Beverage manager

Restaurangansvarig, Food & Beverage manager

Vi söker dig som vill driva vår restaurang som om den vore din egen.

Vi tror att du idag jobbar som Food & Beverage manager, restaurangansvarig eller på annan ledande befattning inom restaurang eller besöksnäringen. Du är stark, självständig, ödmjuk, snäll, strukturerad och en bra ledare.

Ramsvik Stugby & Camping ligger naturskönt vid havet, en mil norr om Smögen på Västkusten och restaurangen är en viktig del av verksamheten. Nu söker vi dig som vill vara övergripande ansvarig för restaurangen, både kök, servering och personal.

Läs mer om tjänsten här: https://www.ramsvik.nu/pa-ramsvik/ramsvik-soker-restaurangansvarig/
Mer info
Kontaktperson Annika Johansson
Telefon 0703-223075
Email Mejla Annika Johansson
Område Sotenäs
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Chef & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ramsvik.nu/pa-ramsvik/ramsvik-soker-restaurangansvarig/
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ramsvik Stugby & Camping startades 1959 och har drivits av samma familj sedan dess. Anläggningen ligger i ett naturreservat vid havet i Bohuslän och består av 131 stugor, 30 campingtomter, restaurang, reception och livsmedelsbutik. Vi tar årligen emot ca 15.000 gäster och har öppet från maj till september. Våra gäster är familjer, skolklasser, bröllopssällskap och alla som gillar att vandra, fiska, springa trail, paddla kajak, fågelskåda och njuta av naturen.

Restaurangen är en viktig del av verksamheten och viktig för gästerna som besöker Ramsvik. Den har plats för 100 gäster inomhus och för ytterligare 120 gäster utomhus. Restaurangen är öppen från tidig morgon till sen kväll och erbjuder frukostbuffé, lunch, á la carte, bufféer, glassdesserter och arrangerar bröllop, gruppmåltider och mat vid evenemang.