Elektronikkonstruktör/Programmerare sökes!

Elektronikkonstruktör/Programmerare sökes!

Pulskontroll söker ny medarbetare!
Vi är ett team på 13 personer som behöver förstärkning till vår utvecklingsgrupp.
Vi söker dig som är högskoleutbildad ingenjör alternativt har skaffat motsvarande kunskaper inom elektronikkonstruktion på annat sätt. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av utveckling av mjuk och hårdvara av både nya och befintliga produkter till industrimiljö. Du kommer få möjlighet att vara med i hela processen, från första kundkontakt till produktunderhåll.
Du har ett starkt intresse av elektronik och programmering och du är lösningsorienterad, noggrann och målinriktad. Samtidigt som du tycker om att jobba tätt med andra utvecklare/tekniker förstår du vikten av självständigt arbete och gillar att ta egna initiativ och vara kreativ för att komma framåt.
Du har erfarenhet av något eller några av följande språk:
  • Assembler
  • C
  • C++
Det är även positivt om du har erfarenhet av:
  • Java
  • C#
  • Javascript
  • Python
Tjänsten är på heltid och du kommer att vara stationerad i Bovallstrand, 15 minuter från E6 åt ena hållet och 15 minuter från Smögen åt andra hållet. Finns också möjlighet att till viss del arbeta på distans. Känner du dig träffad eller vet någon som skulle passa in hos oss? Tveka inte att höra av dig redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ove Mattsson
Telefon +46 523 515 88
Email Mejla Ove Mattsson
Område Sotenäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.pulskontroll.se
Sista ansökningsdag 14 jan 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pulskontroll är det personliga elektronikföretaget med det unika läget, som i 30 år hjälpt företag att göra verklighet av sina idéer. Hos oss i vår familjära organisation känner du dig alltid som en laget. Vi hjälper till med utveckling av både hårdvara och mjukvara, köper in och tillverkar sedan elektroniken till den svenska och utländska marknaden. Allt sker i vår fabrik i Bovallstrand, Sverige.