Automationstekniker till AH Automation i Kungshamn

Automationstekniker till AH Automation i Kungshamn

Tjänstebeskrivning

Vi söker just nu en Automationstekniker till vår verksamhet i Kungshamn

Som automationstekniker kommer du bla att samarbeta med våra kunders underhållsavdelningar och ingå i vår grupp med automationstekniker.

Tjänsten innebär att tillgodose kundens servicebehov, både akut och förebyggande.

Arbetsuppgifterna är i huvudsak felsökning, reparation & underhåll samt löpande förbättringar i våra kunders produktionsanläggningar.

Även fastighet och dess infrastruktur så som belysning, värme/ventilation & kylanläggningar igår i avdelningens ansvarsområde.

Tjänsten är tillsvidareanställning inom kollektivavtalet för Elektrikerförbundet.

Vad kan AH Automation erbjuda dig?

Hos oss har du goda chanser till utveckling och möjlighet till vidareutbildning.
Vi erbjuder ett självständigt arbete med möjlighet att planera din arbetsdag själv.

Här har du chans att få arbeta tillsammans med hängivna kollegor som är professionella, erfarna och som brinner för att ta fram branschens bästa lösningar inom automation.

Du som person har focus på att ge god service till våra kunder, du trivs även i mötet med kund där du bygger kontaktnät samt skapar och bibehåller en god relation.

Du skall ha goda kunskaper i elsäkerhet.

Krav

Relevant utbildning på minst gymnasienivå samt fullföljd lärlingstid.

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Anders Kristiansen. tel 0707-858647.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2019-01-14 I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Sotenäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AH Automation producerar högteknologiska robot samt styrsystem, vi är ett teknikföretag som levererar systemlösningar inom automation och service. Vår bredd gör att vi står stadigt och är en trygg och långsiktig partner för kunder och uppdragsgivare inom industri och marina segment.

AH Automation verkar både lokalt och i en global miljö med engagemang och affärsmannaskap för att skapa mervärden till våra kunder och våra ägare. Hållbara perspektiv är viktiga för oss för att värna våra relationer till kunder, medarbetare, leverantörer och inte minst miljön.

Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder, t ex Orkla, Leröy, Volvo och SKF.
Läs gärna mer på vår hemsida ah-automation.se

Vi är 85 anställda och vi behöver blir fler - till AH Automation i Kungshamn växer söker vi nya medarbetare.