HR Business Partner till Orkla Foods i Kungshamn

HR Business Partner till Orkla Foods i Kungshamn

Vi söker nu en resultatinriktad och kommunikativ HR Business Partner för ett konsultuppdrag på 1 år till Orkla Foods i Kungshamn.

Arbetsuppgifter

I din roll som HR Business Partner hos oss på Orkla Foods i Kungshamn är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Att driva och utveckla företagets strategiska HR processer i nära samarbete med våra chefer på fabriken.
  • Du översätter och bryter ner verksamhetens strategi och affärsutmaning till HR behov bland annat inom kompetens-, ledarskap- och förändringsarbete.
  • Stötta och coacha cheferna i HR frågor.
  • Du ansvarar för HR processerna, såsom performance management och organisationsförändringar.
  • Du ansvarar även för rekrytering, introduktion, avtal, MBL förhandlingar och arbetsrättslig support.
  • Du arbetar med och är ett stöd till chefer i arbetet kring rehabilitering och sjukfrånvaro.
  • Du är kontaktperson gentemot central HR-funktion.
Du ingår i ledningsgruppen i Kungshamn och rapporterar till fabrikschefen. Vidare har du har personalansvar för en HR-administratör som också är placerad i Kungshamn.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

Som HR Business Partner vill vi att du har utbildning inom personal och arbetslivsfrågor och/eller beteendevetenskap samt minst 3 års erfarenhet av arbete med personalfrågor.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av rekryterings- samt rehabiliteringsarbete och att du trivs att arbeta självständigt.

Du har en positiv människosyn och mycket god förmåga att kommunicera och samarbeta med andra människor. Du är engagerad, lösningsfokuserad, professionell och med en stor passion för att driva HR-frågor.

Din inställning och dina värderingar går hand i hand med våra; du är modig, inspirerande och pålitlig!

Om tjänsten

Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst 1 år och du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som konsult hos Orkla Foods i Kungshamn.

Det är ett heltidsarbete med start så snart som möjligt. Arbetstiderna är kontorstid med flex.

Varmt välkommen med din ansökan
Mer info
Område Sotenäs
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Sista ansökningsdag 14 mars 2021 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Orkla Foods i Kungshamn
I det vackra Kungshamn gör vi alla våra produkter med sjömat. Här finns ett tjugotal produktionslinjer där vi tillagar kaviar, kaviar, sill, matjessill, ansjovis, pastejer, stuvningar, fiskbullar och makrillprodukter till våra olika marknader. I Kungshamn finns också vår råvarucentral för marina råvaror, kanske mer känt som bergrummet. Här bereds och lagras råvarorna och det finns en lagringskapacitet på hela 100 000 tunnor. Bergrummet gör verkligen skäl för sitt namn; lagerutrymmena är insprängda djupt inne i det bohuslänska urberget. Här mognar och lagras råvarorna - rom, skarpsill och andra sill sorter - i tunnor i en eller flera månader.
I Kungshamn arbetar cirka 250 personer med att tillaga produkter som svenska folket köper med sig hem från butik, möter i skolan eller på restauranger under varumärkena Abba, Kalles Kaviar, Grebbestads, Svennes och Ejderns. Sedan 2016 är all elenergi på anläggningen förnyelsebar, något vi är mycket stolta och glada för!