Vi söker en Marknadsassistent!

Vi söker en Marknadsassistent!

Brinner du för att kommunicera och påverka, både direkt och genom trycksaker och digitala kanaler? Är du duktig på att koordinera marknadsaktiviteter och en riktig fena på att skapa bra hemsida och intressant LinkedIn-flöde? Vill du jobba i ett internationellt företag?

Huvudverksamheten för Llentab är i Kungshamn, men om det passar dig bättre så kan du jobba från våra kontor i Uddevalla, Göteborg, Karlstad eller Helsingborg.

Som du förstår så lägger vi stor vikt vid att du:
  • är duktig på att uttrycka dig, både i tal och skrift.
  • har en lämplig utbildning inte för lång tid tillbaka sedan.
  • är initiativrik och inte är rädd för att ta för dig.
  • behärskar relevanta program så som Photoshop, Illustrator, WordPress etc.
Välkommen med din ansökan till anders.gadd@llentab.se
Mer info
Kontaktperson Anders Gadd
Telefon +46 766 378 109
Email Mejla Anders Gadd
Område Sotenäs
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 mars 2020 (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

LLENTAB designar, tillverkar och säljer multifunktionella stålhallar för flertalet olika branscher och användningsområden. Llentabhallen är vida känd för den effektiva konstruktionen, den höga kvaliteten och anpassningsförmågan till olika behov och krav. LLENTAB är ett flexibelt val för kunder med visioner: du berättar om din dröm, vi bygger den i stål. Att arbeta tillsammans med oss på LLENTAB ger dig som kund flera fördelar. Förutom vår erfarenhet har vi resurser att planera, tillverka och montera varje stålhall. Alla delar av konstruktionen är prefabricerade i våra moderna och effektiva produktionsanläggningar i Sverige och Europa vilket ger oss full kontroll över hela processen.