Produktionsplanerare till GKN i Trollhättan!

Produktionsplanerare till GKN i Trollhättan!

Har du ett brinnande intresse för logistik och planering och vill arbeta inom en framtidsbransch i en internationell miljö? GKN i Trollhättan erbjuder en spännande roll där du kommer få arbeta nära både det strategiska och operativa. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
GKN Aerospace i Trollhättan är en väletablerad organisation med tillverkning av motorkomponenter till civilt och militärt flyg, stationära gastrubiner samt rymd. De arbetar mot internationella kunder och har verksamhet över hela världen. På deras kontor i Trollhättan, som är huvudkontor för Engine, arbetar det ca 2000 personer.

I rollen som Produktionsplanerare kommer du funktionellt tillhöra en Logistikavdelning med 5 andra logistiker men operativt tillhöra ett specifikt värdeflöde bestående av ett tvärfunktionellt team där ditt huvuduppdrag blir att jobba med planering inom både MPS- och SIOP-horisont och säkra att tillverkningsplanen möter kundbehovet för att kunna leverera till kund i tid.
Du kommer arbeta tätt ihop med första- och andra linjens chef men också tillsammans med Inköp, Program och Engineering. Du kommer ha funktionellt stöd av andra logistiker med lång erfarenhet inom branschen och företaget men skall även kunna bidra med ny kunskap och erfarenhet. Som spindeln i nätet blir kommunikation en naturlig del av din vardag och också nödvändig för att lyckas i denna roll.
Analytisk förmåga krävs för att kunna stötta cheferna samt tidigt identifiera risker och tillsammans med dem ta fram åtgärdsplaner.

Arbetsuppgifter:
 • Planering inom MPS- och SIOP-horisont
 • Skapa och upprätthålla ett balanserat Master Produktions Schedule
 • Planering, analys och optimering av kapacitet
 • Varulagerprognoser, analys av utfall samt driva aktiviteter för att nå uppsatta målnivåer
 • Vara engagerad i kontinuerlig förbättring och utveckling för en effektiv Supply Chain genom LEAN-implementation.
VI SÖKER DIG SOM:
 • Har en akademisk utbildning inom logistik/supply chain
 • Har en analytisk förmåga och är strukturerad i ditt arbetssätt
 • Är duktig på att kommunicera, både i tal och skrift
 • Är flytande i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
Det är meriterande om du:
 • Har tidigare erfarenhet av att arbeta inom logistik/supply chain
 • Har haft ett meriterande arbete vid sidan av studierna
För den här rollen kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du ska trivas och lyckas i rollen tror vi att du är kommunikativ och strukturerad. Du är duktig på att skapa och bibehålla relationer, där du är ödmjuk inför arbetet och ser positivt på att lära dig av andra. Du ska aktivt kunna söka den information du behöver för att kunna slutföra en uppgift och vara bekväm i en roll som spindeln i nätet.

OM KUNDFÖRETAGET:
GKN är världens största oberoende leverantör till den globala flygindustrin. Med över 100 års flygerfarenhet utnyttjar de sin stora kunskap och avancerade tillverkningsteknik för att leverera avancerade integrerade tekniska lösningar i både metaller och kompositmaterial.
GKN Aerospace har 2 000 anställda i Trollhättan och är en del av GKN Aerospace Engine Systems (AES). Totalt har AES 4 000 anställda på tolv olika tillverkningsanläggningar i både Sverige, Norge, USA och Mexico.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Kunden och vår sida är att du efter 6-12 månader blir direktanställd hos kunden

ÖVRIG INFO:
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Efter överenskommelse
 • Placering: Trollhättan
 • Rekryteringsansvarig: Hanna Lejon
 • Lön: Marknadsmässig
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Mer info
Område Sotenäs
Yrkesroll Supply chain manager, Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juli 2022 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?