Livsmedelsoperatörer till kund i Kungshamn

Livsmedelsoperatörer till kund i Kungshamn

LIVSMEDELSOPERATÖR TILL VÅR KUND I KUNGSHAMN

Är du redo för en unik möjlighet som innebär flytt till vackra Kungshamn?

Är du en flexibel och ansvarsfull person som söker efter nästa jobb? Vi söker nu efter engagerade medarbetare som är redo att till flytta till Kungshamn för arbete hos vår kund. Det finns möjlighet till arbete över längre tid eller enbart under några månader om det skulle passa dig bättre. Vi kommer vara behjälpliga med att ordna boende på orten men du kommer själv få stå för kostnaden av boendet.

Arbetsuppgifter

Som livsmedelsoperatör arbetar du i produktionslinjen där du ansvarar för att packa upp frysta råvaror, väga råvaror, övervaka produktion, genomföra vissa kvalitetskontroller samt emballera produkter. Vissa manuella arbetsuppgifter förekommer. Har du arbetat inom industri, lager eller restaurangbranschen ser vi detta som meriterande men det är inte ett krav. Även truckkort är ett stort plus.

Här kommer du ingå i ett härligt team av drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar för att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Då du kommer arbeta tätt tillsammans med andra så ser vi gärna att du är en flexibel person som trivs med att arbeta i team samt klarar av ett högt arbetstempo. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är driven, positiv, har en hög närvaro och en bra arbetsmoral.

Kvalifikationer

För att passa in i rollen ser vi nedan förkunskaper som en förutsättning:
  • Självständig och tycker om att arbeta praktiskt.
  • God fysik, då du kommer gå och stå större delen av dagen.
  • Kunna arbeta skiftande arbetstider.
Om tjänsten

Tjänsten som livsmedelsoperatör hos vår kund är ett konsultuppdrag. Du blir erbjuden en anställning hos Eterni och är sedan uthyrd till vår kund under uppdragets längd. Uppdraget startar efter överenskommelse men senast i början av hösten. För dig som är intresserad av arbete över en längre period finns möjlighet att bli övertagen direkt av kund eller tillsvidareanställning via oss på Eterni.

Övrig information

Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Hampus Vajizovic på via hampus.vajizovic@eterni.se. Ansökan via mail hanteras inte.

Under "Filer" som du hittar i sidan av annonsen finns en presentation med mer information om detta äventyr! (Klicka först på "Ansök här" om du hittat annonsen på Arbetsförmedlingen.se)

VARMT VÄLKOMNEN MED DIN ANSÖKAN!
Mer info
Område Sotenäs
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 27 juli 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.