Livsmedelsoperatörer till Orkla i Kungshamn

Livsmedelsoperatörer till Orkla i Kungshamn

ARBETSUPPGIFTER

Som livsmedelsoperatör kommer dina arbetsuppgifter att vara skivning och beredning av fisk. Du kommer även att medverka i arbetet inom Hälsa Miljö och Säkerhet. Du är ansvarig för vissa kvalitetskontroller och processövervakning. Du ska också medverka till att produktion utförs enligt gällande rutiner och regelverk. Vissa manuella arbetsuppgifter förekommer. Produktionslokalen håller höga hygienkrav.

Här kommer du att ingå i ett härligt team av andra drivna kollegor. Ni tar tillsammans stort ansvar i att se till att snabbt och noggrant leverera hög kvalitet. Detta är en heltidstjänst där du kommer att arbeta skift.

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER

Som person ser vi att du är samarbetsvillig och är strukturerad i ditt arbete. Du samarbetar väl med dina kollegor och du klarar av ett arbete i högt tempo i en kyld miljö. Du har en hög närvaro och bra arbetsmoral. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
  • God fysik, då du kommer gå och stå större delen av dagen
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och i skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner
  • Kunna arbeta skift
  • Körkort och tillgång till bil (om du ej bor nära Orkla)

OM TJÄNSTEN


Tjänsten är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående hos oss på Eterni Sweden AB.

ÖVRIG INFORMATION

I denna rekrytering samarbetar Orkla Foods med Eterni Sverige och alla frågor går via rekryteringskonsulten Therese Hedén på +46 73-86172 33 eller via therese.heden@eterni.se
Mer info
Kontaktperson Therese Hedén
Telefon +46738617233
Område Sotenäs
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://eterni.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2020 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om Orkla Foods i Kungshamn
I det vackra Kungshamn gör vi alla våra produkter med sjömat. Här finns ett tjugotal produktionslinjer där vi tillagar kaviar, kaviar, sill, matjessill, ansjovis, pastejer, stuvningar, fiskbullar och makrillprodukter till våra olika marknader. I Kungshamn finns också vår råvarucentral för marina råvaror, kanske mer känt som bergrummet. Här bereds och lagras råvarorna och det finns en lagringskapacitet på hela 100 000 tunnor. Bergrummet gör verkligen skäl för sitt namn; lagerutrymmena är insprängda djupt inne i det bohuslänska urberget. Här mognar och lagras råvarorna – rom, skarpsill och andra sill sorter – i tunnor i en eller flera månader.
I Kungshamn arbetar cirka 250 personer med att tillaga produkter som svenska folket köper med sig hem från butik, möter i skolan eller på restauranger under varumärkena Abba, Kalles Kaviar, Grebbestads, Svennes och Ejderns. Sedan 2016 är all elenergi på anläggningen förnyelsebar, något vi är mycket stolta och glada för!