Underhållstekniker till livsmedelsindustrin

Underhållstekniker till livsmedelsindustrin

Om tjänsten
Som underhållstekniker till vår kund inom livsmedelsindustrin kommer du att arbeta förebyggande och med löpande underhåll av företagets maskiner och produktionslinjer. Du kommer att ingå i en grupp bestående av en teknisk chef, en teamledare, två underhållstekniker och en fastighetstekniker.

Tjänsten som underhållstekniker hos vår kund inom livsmedelsindustrin är ett konsultuppdrag på 6 månader med tillsättning omgående, med hänsyn till uppsägningstid. Det finns goda möjligheter på en direktanställning hos kunden.

Om dig
Du som söker tjänsten har erfarenhet av underhållsarbete i produktionsmiljö tillsammans med någon form av teknisk utbildning. Har du arbetat inom livsmedelsindustrin tidigare ses det som meriterande.

Som person ser vi att du är initiativrik, driven och självgående. Du utför ditt arbete med stor noggrannhet och du är duktig på att hitta tekniska lösningar som kan implementeras i verksamheten och därigenom skapa ett värde för företaget. Att du har ett stort tekniskt intresse ser vi som en självklarhet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josefine Ågren via 073-684 72 08 eller josefine.agren@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Underhållstekniker, Teknik, Industri, Kungshamn, Smögen, Adecco
Mer info
Område Sotenäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 5 apr 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.