Produktionsplanerare till vår kund i Kungshamn

Produktionsplanerare till vår kund i Kungshamn

Om tjänsten
Som produktionsplanerare hos vår kund i Kungshamn kommer du att arbeta med att planera flertalet produktionslinjer och fabrikens produktion som helhet både på kort och lång sikt. Du kommer att upprätthålla en daglig kommunikation med produktionsorganisation samt övriga funktioner inom verksamheten, så som demand planers, produktägare och materialplanerare etc. Du kommer också att ansvara för den övergripande behovsplaneringen avseende personal. Vidare kommer du att medverka till utveckling av planeringsprocessen genom att bland annat initiera och driva förbättringar.

I din roll som produktionsplanerare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Planering av produktionslinjer
  • Daglig kommunikation med produktionsorganisation och andra funktioner
  • Ansvara för övergripande behovsplanering avseende personal.
  • Medverka till utvecklig av planeringsprocessen
Tjänsten som produktionsplanerare är ett konsultuppdrag med start omgående till och med februari 2021. Beroende på behov kan detta komma att bli längre än så.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom logistik/supply chain/produktionsteknik eller liknande arbetslivserfarenhet. Du bör ha flerårig arbetslivserfarenhet från produktionsplanering. Det är viktigt att du har goda kunskaper i Office-paketet, särskilt Excel. Det är även meriterande om du har goda kunskaper i SAP samt har arbetat inom livsmedelsindustrin. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är driven, har en god kommunikationsförmåga, ett strukturerat arbetssätt och ett analytiskt tänkande.

Vidare ser vi att du är en positiv och lösningsorienterad person med ett stort intresse för förbättringsprocesser. Du har ett arbetssätt som präglas av effektivitet, fokus och engagemang. Din inställning och dina värderingar går hand i hand med organisationens; modig, inspirerande och pålitlig!

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josefine Ågren via josefine.agren@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Produktionsplanerare, Förbättringsarbete, Produktion, Livsmedelsindustrin, SAP, Kungshamn, Adecco
Mer info
Område Sotenäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 17 juni 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.