Logistiker till Orkla Foods i Kungshamn

Logistiker till Orkla Foods i Kungshamn

Vill du arbeta med marknadsledande produkter i fina Kungshamn? Som logistiker hos Orkla Foods Sverige erbjuds du en tjänst med fördelarna av den lilla organisationens flexibilitet och helhetsansvar i kombination med den stora organisationens resurser.

Om tjänsten
Som logistiker hos Orkla i Kungshamn kommer du att i ett team där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Leda förändringsarbetet för logistikströmmen i Project One
  • Deltaga och representera Kungshamn i de centrala projektmötena för logistik
  • Driv projektaktiviteter mot fabriken för att säkerställa en god implementering
  • Tillsammans med produktionsledare för material hanteringen och logistikchef utveckla processer och arbetssätt i linje med nytt system
Tjänsten som Logistiker hos Orkla i Kungshamn är ett konsultuppdrag med start omgående men med överseende för eventuell uppsägningstid. Uppdraget pågår tom februari 2021.

Om dig
Vi söker dig som har en högskoleutbildning med inriktning mot logistik/supply chain eller motsvarande. Du har erfarenhet utav förändringsarbete inom logistik och goda IT kunskaper, med fördel har du även kunskap i SAP. Då rollen innebär tätt samarbete med produktionsledarna så är du en person som har lätt för att kommunicera och skapa goda relationer. Vidare ser vi att du som person är initiativtagande, självständig, stabil och strukturerad i ditt sätt att arbeta.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Orkla Foods Sveriges anläggning i Kungshamn
I det vackra Kungshamn gör vi alla våra produkter med sjömat. Här finns ett tjugotal produktionslinjer där vi tillagar kaviar, caviar, sill, matjessill, ansjovis, pastejer, stuvningar, fiskbullar och makrillprodukter till våra olika marknader. I Kungshamn finns också vår råvarucentral för marina råvaror, kanske mer känt som bergrummet. Här bereds och lagras råvarorna och det finns en lagringskapacitet på hela 100 000 tunnor. Bergrummet gör verkligen skäl för sitt namn; lagerutrymmena är insprängda djupt inne i det bohuslänska urberget. Här mognar och lagras råvarorna - rom, skarpsill och andra sillsorter - i tunnor i en eller flera månader.

I Kungshamn arbetar cirka 300 personer med att tillaga produkter som svenska folket köper med sig hem från butik, möter i skolan eller på restauranger under varumärkena Abba, Kalles Kaviar, Grebbestads, Svennes och Ejderns.

Sedan 2016 är all elenergi på anläggningen förnyelsebar, något vi är mycket stolta och glada för!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josefine Ågren via josefine.agren@adecco.se eller 073-684 72 08

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Logistiker, Supply chain, Livsmedelsproduktion, Kungshamn , Smögen, Adecco
Mer info
Område Sotenäs
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.