Lagerpersonal till Adecco

Lagerpersonal till Adecco

Om tjänsten
Vi på Adecco söker just nu flertalet personer som vill jobba vid kommande behov inom lager/industri/produktion på heltid runt om Uddevalla, Munkedal och Kungshamn. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kan variera beroende på kunden. Det är viktigt att du kan arbeta två-skift och finns tillgänglig relativt omgående. Flera av våra kunder har stängt under semesterveckorna och därför blir även du ledig under dessa veckor.

Detta är ett konsultuppdrag där du får en anställning hos Adecco Sweden AB. Urvalet kommer att ske löpande så ansök gärna redan idag.

Om dig
Som person ser vi att du är samarbetsvillig och är strukturerad i ditt arbete. Du samarbetar väl med dina kollegor och du klarar av ett arbete i högt tempo. Du är arbetvillig och har en hög arbetsmoral. För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du har:
  • God fysik, då du kommer gå och stå större delen av dagen
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och i skrift, och har inga problem att följa och förstå instruktioner
  • Kunna arbeta 2-skift
  • Körkort och tillgång till bil
Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Linus Eng via linus.eng@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Lager, Industri, produktion, Munkedal, Uddevalla, Kungshamn, Adecco
Mer info
Område Sotenäs
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 18 mars 2021 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.