Kvalitetsingenjör till Orkla Foods i Kungshamn

Kvalitetsingenjör till Orkla Foods i Kungshamn

Vill du arbeta med marknadsledande produkter med fördelarna av den lilla organisationens flexibilitet och helhetsansvar i kombination med den stora organisationens resurser?

Om tjänsten
I tjänsten som kvalitetsingenjör kommer du ingå i ett team på kvalitetsavdelningen, denna bestående av tre andra kvalitetsingenjörer. Du kommer i rollen att driva kvalitets- och miljöarbetet framåt samt fånga upp och lösa olika typer av kvalitetsproblem i produktionen. I rollen ingår också:
  • Att utbilda produktionspersonal i kvalitets- och miljöfrågor
  • Vara aktiv deltagare vid kvalitets- och miljörevisioner
  • Vara en aktiv deltagare i olika förbättringsprojektprojekt
  • Stötta produktutvecklaren när processen är utvecklad och ska implementeras i produktionen
  • Kontinuerlig uppdatering av ledningssystemet
Arbetstiderna är förlagda under dagtid 07:00-16:30 måndag till torsdag, och på fredagar 07:00 till 13:00. Detta är ett backfill lösning där du kommer att få en anställning hos Adecco Sverige AB. Urvalet kommer att behandlas löpande och tänkt tillsättning för tjänsten är den 1 juni. I dagsläget löper anställningen fram till omkring årsskiftet 20/21.

Om dig
Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot kvalitet, livsmedel eller motsvarande och som har relevant arbetslivserfarenhet. Ett stort intresse för kvalitet och miljöfrågor är en förutsättning och tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri är meriterande. Det är ett stort plus med kunskap och erfarenhet av HACCP, livsmedelshygien, grundläggande mikrobiologi, tillämpning av livsmedelslagstiftningen samt miljö. Du har goda IT kunskaper och har lätt att kommunicera både i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vidare ser vi att du är drivande, självständig och bra på att samarbeta samt skapa goda relationer med andra. Du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann men samtidigt flexibel och gillar problemlösning. Självklart har du en positiv attityd och är ansvarstagande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Josefine Ågren via josefine.agren@adecco.se eller 073-684 72 08

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Kvalitetsingenjör, Kvalitet, HACCP, Mikrobiologi, Livsmedelsproduktion, Kungshamn , Smögen, Adecco
Mer info
Område Sotenäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 juni 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.