Kvalitetsingenjör till Orkla Foods i Kungshamn

Kvalitetsingenjör till Orkla Foods i Kungshamn

Om tjänsten
Som kvalitetsingenjör på Orkla Foods i Kungshamn får du chansen att arbeta med marknadsledande produkter med fördelarna av den lilla organisationens flexibilitet och helhetsansvar i kombination med den stora organisationens resurser.

På Orkla Foods fabrik i Kungshamn tillverkas produkter under varumärkena Abba, Kalles, Grebbestads, Svennes och Ejderns. Där finns också råvarucentral för marina råvaror. Som Kvalitetsingenjör bidrar du till kontinuerlig utveckling och förbättring av Orkla Foods kvalitets- och miljöarbete genom att fånga upp och lösa kvalitetsfrågeställningar på kort och lång sikt, samt att utbilda personalen i kvalitets- och miljöfrågor.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden:
I tjänsten som kvalitetsingenjör kommer du ingå i ett team på kvalitetsavdelningen där dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:
  • Driva kvalitets- och miljöarbetet samt fånga upp och lösa olika typer av kvalitetsproblem i produktionen
  • Att utbilda produktionspersonal i kvalitets- och miljöfrågor
  • Ansvara för HACCP arbetet i produktionen
  • Vara aktiv deltagare vid kvalitets- och miljörevisioner
  • Vara en aktiv deltagare i olika förbättringsprojektprojekt
  • Stötta produktutvecklaren när processen är utvecklad och ska implementeras i produktionen
  • Kontinuerlig uppdatering av ledningssystemet
Tjänsten som kvalitetsingenjör är en rekrytering med direktanställning på Orkla, men rekryteringsprocessen görs av Adecco, start så snart som möjligt.

Om dig
Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot kvalitet, livsmedel eller motsvarande och som har relevant arbetslivserfarenhet. Ett stort intresse för kvalitet och miljöfrågor är en förutsättning och tidigare erfarenhet av kvalitetsarbete inom tillverkande industri är meriterande. Det är ett stort plus med kunskap och erfarenhet av HACCP, livsmedelshygien, grundläggande mikrobiologi, tillämpning av livsmedelslagstiftningen samt miljö. Du har goda IT kunskaper och har lätt att kommunicera både i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vidare ser vi att du är drivande, självständig och bra på att samarbeta samt skapa goda relationer med andra. Du är serviceinriktad, strukturerad och noggrann men samtidigt flexibel och gillar problemlösning. Självklart har du en positiv attityd och är ansvarstagande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Orkla Foods Sverige
Orkla Foods Sverige tillagar mat och dryck i Sverige med kärlek och omtanke om människor, hav och land. Våra varumärken är Abba, Kalles, Felix, BOB, Frödinge, Ekströms, Risifrutti, Grandiosa, Önos, Mrs Cheng´s, Kung Gustaf, Fun Light, Grebbestads, JOKK, Den Gamle Fabrik, Ejderns, Svennes, Hållö, Lucullus, Limfjord, Anamma, Krögarklass, Liva Energi och Paulúns.

Varför ska du välja Orkla?
Orkla är ett internationellt företag med norska rötter. Vi ger dig utrymme för en spännande karriär tvärs över funktioner, bolag och landsgränser. Eftersom vi äger hela värdekedjan från A till Ö, erbjuder vi ett brett spektrum av karriärmöjligheter. Orkla fokuserar på systematisk utbildning och utveckling av våra medarbetare. Som Orkla-anställd uppmuntras du att hitta dina egna lösningar på utmaningar i arbetet. Här har du möjlighet att påverka.

Vi vill bygga starka team som baseras på ömsesidig respekt. Vi är ett företag som bryr sig och har roligt ihop.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Therese Hedén via Adecco via tel. 07368403. Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

kvalitetsingenjör, kvalité, miljö, livsmedel, Abba, Orkla, Adecco, Kungshamn
Mer info
Område Sotenäs
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 okt 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.