Folktandvården söker tandläkare till vår klinik i Sorsele. Det är en allmäntandvårdsklinik med tandvård för både barn och vuxna. Härlig natur, fjäll, skog och sjöar erbjuder obegränsade möjligheter till friluftsliv både på sommaren och vintern.

Folktandvården Västerbotten – vi har allmäntandvård, specialisttandvård inom alla specialiteter, utbildningstandvård och tandteknisk verksamhet. Vi ansvarar för all barntandvård och specialisttandvård samt hälften av vuxentandvården. Vi erbjuder moderna och välutrustade kliniker och ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling genom vår närhet till tandläkarhögskolan och institutionen för odontologi.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder ett varierande arbete inom barn- och vuxentandvård. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att arbeta inom just dina intresseområden. Hos oss får du vara med och forma framtidens tandvård! Arbete vid flera av arbetsplatserna som ingår i basenheten kan bli aktuellt.

Kvalifikationer
Legitimerad tandläkare. Du är kvalitetsmedveten och ansvarstagande och tycker omhändertagande och service är en naturlig del av arbetet. Vi värdesätter god kommunikativ förmåga och ett bra bemötande. Du är flexibel och har förmåga att se patientens behov utifrån ett helhetsperspektiv. Förutom utbildning och tidigare erfarenheter lägger vi stor vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök senast: 2018-06-22
Referensnummer: MB 17-18

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1

Kontaktpersoner
Maria Wänstedt-Byström
Tf verksamhetschef
070-2061610
maria.wanstedt.bystrom@vll.se

Facklig företrädare
Asal Azizi
Tjänstetandläkarna
076-138 41 35
asal.azizi@vll.se

Övrigt
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL).

Vill du veta mer om Sorsele?
Ladda ner nedan broschyrer:

https://issuu.com/visitvindelalven/docs/destinationsbroschyr_sorsele

https://issuu.com/swedishlapland/docs/sorsele_winter
Mer info
Område Sorsele
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.vll.se
Sista ansökningsdag 22 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi bygger en god hälsa och en bra livsmiljö i Västerbotten - vill du vara med och göra skillnad? Vårt huvuduppdrag är hälso- och sjukvård, tandvård, habilitering, rehabilitering och folkhälsoarbete.
Landstinget ansvarar också för den högspecialiserade sjukvården inom norra sjukvårdsregionen samt för forskning, utbildning och utveckling. "Ständigt bättre – Patienten alltid först!" är vår värdegrund och kompass när vi dagligen arbetar för en rättvis välfärd.