Undersköterska Hemtjänsten

Undersköterska Hemtjänsten

Vi söker nu en undersköterska, 100 % hemtjänsten.

Arbetsuppgifter:
Vi söker nu en undersköterska till hemtjänsten. Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv – på riktigt? För oss spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang gör vi det bästa för våra medborgare. Vill du vara med och göra skillnad för andra människor varje dag?

Vi söker en medarbetare till hemtjänsten som vill ge seniorer möjlighet till ett meningsfullt liv med god livskvalité. Arbetet innebär omvårdnad av äldre, men även hälso- och sjukvårdsuppgifter efter instruktioner och delegering. Du samverkar i det gemensamma omsorgs- och vårdarbetet inom hemtjänstområdet. Som undersköterska i hemtjänsten är självständighet men även samarbetsförmåga viktigt. Som anställd inom Sorsele kommun erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag.

Dina egenskaper:
För att kunna ge våra äldre en bra vardag behöver du som person ha ett professionellt arbetssätt samt ett bra bemötande. Du bör ha en positiv människosyn, god kommunikativ förmåga samt att du arbetar på ett lösningsfokuserat sätt.

Kompetens/kvalifikationer - krav:
Utbildad undersköterska
Arbetsuppgifterna kräver dokumentation du bör ha datorvana.
B-Körkort

önskemål:
Meriterande: att du har vård och omsorgsutbildning eller erfarenhet av arbete inom vård och omsorg.

Varaktighet/arbetstid:
100 % tillsvidare anställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön: Enligt avtal.

Kontaktperson:
Carolina Lundström, Enhetschef hemtjänst, tel: 0952-141 65

Facklig företrädare:
Solveig Berglund, Kommunal, tel: 010-442 96 83

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: kommun@sorsele.se

Märk din ansökan med: Usk Hemtjänst

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Mer info
Område Sorsele
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 20 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten
till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.


Sorsele
är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste. Sorsele
kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt