Sommarvikarier till Hemtjänsten i Sorsele kommun

Sommarvikarier till Hemtjänsten i Sorsele kommun

Sorsele kommun söker vikarier till hemtjänsten under sommaren 2019, områden att söka till är: norra Ammarnäs, Sorsele, södra Gargnäs. Arbetet bedrivs alla veckans dagar, måndag till söndag. Främst dag och kvällspass för hemtjänsten.

Dina egenskaper:
Du bör ha goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Då arbetet kräver dokumentation, du ska även klara av att rapportera, vilket innebär att muntligen överföra viktig
information till dina medarbetare.

Du bör vara ansvarstagande, arbetet kretsar kring den enskildes behov, därför bör du även vara lyhörd. Du bör även vara bra på att prioritera. I arbetet är det viktigt med ett bra bemötande.

Kompetens/kvalifikationer:
Vårdbiträde/undersköterska eller håller på att utbilda dig till vårdbiträde/undersköterska eller att du har annan lämplig utbildning. Vi söker även dig som inte har någon av ovanstående utbildning, men som har erfarenhet av eller intresse för att arbeta med människor på ett omvårdande sätt.

Krav:
B-körkort

Varaktighet/arbetstid:
Schemalagd arbetstid, hel- eller deltid.
Sommarvikariat juni, juli och augusti. Med start v.25.

Lön:
Enligt avtal.

Kontaktperson
Carolina Lundström, enhetschef hemtjänsten, tel: 0952-141 65

Facklig företrädare: Kommunal, Solveig Berglund, tel: 010-442 96 83

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: kommun@sorsele.se

Märk din ansökan med: Sommarvikarie Hemtjänst. Ange även var du helst vill jobba.

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Carolina Lundström
Telefon 0952-141 65
Område Sorsele
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 31 mars (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten
till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.


Sorsele
är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste. Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt