Sommarvikariat Blåhakens mottagningskök

Sommarvikariat Blåhakens mottagningskök

Sorsele kommuns måltidsverksamhet tillhandahåller mat till barnomsorgen, skolan samt äldreomsorgen. Måltidsverksamheten består av ett centralkök som ansvarar för tillagning, servering av skolmåltider samt utskick till mottagningskök och hemtjänsten. Vi söker nu en sommarvikarie till mottagningsköket på Blåhakens förskola i Sorsele samhälle. Vikariatet innefattar dagsarbete måndag till fredag med en tjänstgöringsgrad på 62,5 %.

Arbetsuppgifter:
I rollen som ekonomibiträde i mottagningsköket på Blåhakens förskola arbetar du med olika uppgifter. Tillagning och servering av frukost och mellanmål. Mottagning och servering av lunch som kommer från kommunens centralkök. Även diskning, städning, dagliga rutiner för egenkontroll ingår i dina arbetsuppgifter.

Dina egenskaper:
Som person är du flexibel, ansvarstagande, lyhörd och stresstålig. Då du är ensam som ekonomibiträde på mottagningsköket är det viktigt att du är självständig och kan fatta egna beslut. En bra arbetskamrat som är lätt att samarbeta med är däremot en självklarhet då förskolepersonal jobbar vid din sida samt att du har daglig kontakt med centralkökets personal. Du har god serviceförmåga och sätter stort fokus på kunden. Med ett gediget intresse för mat deltar du aktivt med att ständigt utveckla kommunens måltidsverksamhet.

Kompetens/kvalifikationer:
Du skall ha livsmedelsteknisk utbildning för storhushåll, annan motsvarande utbildning inom kök och livsmedel eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har erfarenhet av serviceyrket och grundläggande kunskaper inom livsmedelshygien. Du behärskar svenska i både tal och skrift.

Varaktighet/arbetstid:
Fyra veckors sommarvikariat, tillträde 2019-07-08. En till två dagars inskolning sker innan tillträde, efter överenskommelse. Arbetstid: vardagar 07:00 – 12:30. Löpande rekrytering tillämpas.

Lön:
Enligt avtal.

Kontaktperson:
Ewa Stokka, kostchef, tel. 0952-141 78, 072-450 16 69

Facklig företrädare:
Solveig Berglund, kommunal, tel. 010-442 96 83

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: kommun@sorsele.se senast 2018-05-19.

Märk din ansökan med: Sommarvikariat Blåhakens mottagningskök 2019

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Ewa Stokka
Telefon 0952-141 78
Område Sorsele
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering, Kock & Kökspersonal, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten
till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.


Sorsele
är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste. Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt