Samhällsbyggnadschef

Samhällsbyggnadschef

Arbetsuppgifter:
Som chef ansvarar du för verksamhet, personal och ekonomi samt bidrar till arbetsgruppens mål. Arbetet är självständigt och varierat och du kommer bland annat att hantera fysisk planering, tillstånds och bygglovshandläggning, tillsyn och kontroll samt rådgivning. Du kommer att fatta delegationsbeslut, och även bereda och föredra ärenden till Samhälls-byggnadsnämnden. Vi använder Bygg och Miljöreda som ärendehanteringssystem.

Dina egenskaper:
Du ska vara serviceinriktad och vara van vid att jobba strukturerat och självständigt, men arbetet ställer även krav på god samarbetsförmåga. Du kan utföra myndighetsutövning på ett korrekt och professionellt sätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Kompetens/kvalifikationer:
Vi söker dig som är högskoleutbildad inom bygg och plan området eller har god erfarenhet som anses likvärdigt.
Att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
God datorvana.
B-körkort.

Önskemål:
Erfarenhet av planarbete och bygglovshandläggning och god kännedom om aktuell lagstiftning är meriterande. Tidigare ledande befattning är en merit.

Varaktighet/arbetstid:
Tillsvidare anställning.
Lön enligt överenskommelse

Kontaktperson: Enhetschef Jan Fransson tel: 0952-140 15.

Facklig företrädare:Vision, Pär Röckner tel: 0952-143 29.

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: kommun@sorsele.se.Löpande rekrytering kan komma att tillämpas.

Märk din ansökan med: Samhällsbyggnadschef

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Mer info
Område Sorsele
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten
till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.


Sorsele
är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.
Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt