Musikpedagog

Musikpedagog

Vi söker nu en lärare för undervisning i musik inom utbildningsverksamheten och kulturskolan i Sorsele kommun. Tjänsten är fördelad på följande sätt 50% på Grundskolan samt 20% på Kulturskolan.

Arbetsuppgifter:
Att undervisa i musik och ev andra ämnen på grundskolan enligt gällande styrdokument. I tjänsten som musiklärare ingår att delta i skolans luciafirande och terminsavslutningar. Du som lärare ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling och att nå läroplanens och kursplanernas mål. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö. Inom Kulturskolan är det musik som omfattar ca 20 min per elev och vecka individuell undervisning.

Dina egenskaper:
Du har ett tydligt klassrumsledarskap och är en positiv förebild. Du har en god förmåga att samarbeta och kan anpassa undervisningen efter elevernas förutsättningar och behov. Du har också förmågan att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Det är viktigt att hantera svåra och pressade situationer genom att agera professionellt och tålmodigt. Vi söker dig som tycker om struktur och uppskattar trygghet och studiero i klassrummet.

Kompetens/kvalifikationer - krav:
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik.

Varaktighet/arbetstid: 70%
Deltid, Visstid 2020-02-25 – 2020-06-18. Löpande rekrytering kan komma tillämpas!

Lön:
Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning.
Legitimerade lärare erhåller lärarlönelyft.

Kontaktperson
Rektor Henrik Sjöström, tel: 0952-142 02
Kultur- och Fritidschef Pär Röckner tel:0952-140 00

Facklig företrädare
Lärarförbundet, Malin Holmlund, 072-203 25 78
Lärarnas riksförbund, Ida Forsberg, 073-040 14 54

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele senast 2020-02-24
Löpande rekrytering tillämpas.

Märk din ansökan med: Dnr 2020/45-023

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Henrik Sjöström
Telefon 0952-142 02
Område Sorsele
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns det unika möjligheter att du ska kunna ägna dig åt det.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt