Musikpedagog till Vindelälvsskolan och Kulturskolan 50 - 80%

Musikpedagog till Vindelälvsskolan och Kulturskolan 50 - 80%

Vi söker nu en Musiklärare som också ska arbeta som för Vindelälvskolan -Kulturskolan. Fördelningen i sysselsättningsgrad mellan funktionerna kan att vara 30 % sång och musikpedagogisk undervisning vid för Kulturskolan och
50 % vid Vindelälvskolan.

Kulturskolan är under uppbyggnad i Sorsele Kommun så du kommer få vara med att skapa en ny verksamhet som bygger på kreativitet, mobilitet samt konstnärlig inritning. Du kommer ha kollegor inom musik och kulturskolan för gemensamma aktiviteter.

Kompetens/kvalifikationer – krav
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik. Har du behörighet i olika instrument är det meriterande likaså kunskaper inom andra konstformer. Erfarenhet av kulturskolors olika verksamheter är meriterade. Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna.

Dina egenskaper:
Du har tydliga och kreativa pedagogiska metoder i arbetet. Du är en positiv förebild för eleverna. Du har en god förmåga att samarbeta och kan anpassa undervisningen efter elevernas förutsättningar och behov. Du har också förmågan att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Det är viktigt att hantera svåra och pressade situationer genom att agera professionellt och tålmodigt.

Varaktighet/arbetstid:
Deltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön:
Enlig avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning

Kontaktperson:
Fritid – och Kulturchef, Pär Röckner 070-200 39 59
Rektor, Henrik Sjöström 0952-142 02

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet, Josefin Jonsson, tel: 070-254 72 36
Lärarnas riksförbund, Ida Forsberg, tel: 073-040 14 54

Välkommenmed din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: kommun@sorsele.se senast 2019-05-20. Löpande rekrytering tillämpas.

Märk din ansökan med: Musikpedagog

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Pär Röckner
Telefon 070-200 39 59
Område Sorsele
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 20 maj 2019 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten
till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.


Sorsele
är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste. Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt