Matte- och NO lärare; Högstadiet och Gymnasiet (IM)

Matte- och NO lärare; Högstadiet och Gymnasiet (IM)

Vi söker nu en Matte- och NO lärare 100 % till högstadiet och gymnasiet (IM)

Arbetsuppgifter:
Undervisning i ett av grundskolans kärnämnen, det är viktigt för oss i Sorsele att våra elever får goda kunskaper och en hög
motivation inför högre studier i matte- och NO, därför söker vi dig som brinner för eleverna och deras framtid. På vår skola har vi fn. ipads där varje elev har en egen (1:1) men i framtiden kan chromebook komma användas. Du som lärare i grundskolan ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö. Du skapargoda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Dina egenskaper:
Du är en ansvarstagande och trygg person som kan skapa en god social miljö för både elever och kollegor. Du har en tydlig ledarroll i klassrummet, god samarbetsförmåga, är initiativrik och har förmågan att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Det är viktigt att kunna agera professionellt och tålmodigt även i svåra och pressade situationer. Vi söker dig som tycket om struktur och uppskattar trygghet och studiero i klassrummet. Vi kommer arbeta extra mycket med gemensamma undervisningsstrukturer inför nästa läsår; Pedagogiskt ledarskap i Sorsele som leds av våra förstelärare. Vi kan garantera dig ett härligt och sammansvetsat kollegium och underbara elever!
Välkommen till oss, vi väntar på dig!

Kompetens/kvalifikationer - krav:
Legitimerad lärare upp till minst åk 9 i ämnet matematik och gärna övriga NO- ämnen men andra kombinationer är möjliga. För rätt person med erfarenhet och bred legitimation är vi beredda att erbjuda en riktigt hög ingångslön.

Varaktighet/arbetstid:
Tillsvidare anställning med önskemål om start 2018-08-13 eller enl. överenskommelse.
Ansök omgående då tjänsten kan komma tillsättas före sista ansökningsdag dvs. anställningsintervjuer och anställning sker löpande pga. önskemål om att tjänsten ska vara tillsatt när lärare och elever börjar efter sommarferien i augusti.

Lön:
Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning.

Kontaktperson
Heléne Linder; skolchef/rektor, 0952-142 01
Henrik Sjöström, bitr. rektor, telefon: 0952-142 02

Facklig företrädare
Malin Sandström, Lärarförbundet, telefon: 0952-142 10
Ida Forsberg, Lärarnas Riksförbund, telefon: 0952-143 71
Pär Röckner, Vision, telefon 0952-143 29

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: bou@sorsele.se senast 2018-08-06.

Märk din ansökan med: Matte- och NO lärare

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Mer info
Område Sorsele
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 3 aug (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten
till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.


Sorsele
är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste. Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt