Lärare i musik, 80-100%

Lärare i musik, 80-100%

Vi söker nu en lärare för undervisning i musik inom utbildningsverksamheten i Sorsele kommun. Eventuellt kan undervisning i andra ämnen också ingå.

Arbetsuppgifter:
Att undervisa i musik och ev andra ämnen på grundskolan enligt gällande styrdokument. I tjänsten som musiklärare ingår att delta i skolans luciafirande och terminsavslutningar. Du som lärare ska tillsammans med kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling och att nå läroplanens och kursplanernas mål. Du ska planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö.

Dina egenskaper:
Du har ett tydligt klassrumsledarskap och är en positiv förebild. Du har en god förmåga att samarbeta och kan anpassa undervisningen efter elevernas förutsättningar och behov. Du har också förmågan att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Det är viktigt att hantera svåra och pressade situationer genom att agera professionellt och tålmodigt. Vi söker dig som tycker om struktur och uppskattar trygghet och studiero i klassrummet.

Kompetens/kvalifikationer - krav:
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i musik.

Varaktighet/arbetstid:
Heltid. Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön:
Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning.
Legitimerade lärare erhåller lärarlönelyft.

Kontaktperson
Rektor Anette Rylén, tel: 072-501 53 16

Facklig företrädare
Lärarförbundet, Josefin Jonsson, tel: 070-254 72 36
Lärarnas riksförbund, Ida Forsberg, tel: 073-040 14 54

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: kommun@sorsele.se senast 2019-02-03. Löpande rekrytering tillämpas.

Märk din ansökan med: Musiklärare

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.
Mer info
Kontaktperson Annette Rylén
Telefon 072-501 53 16
Område Sorsele
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 3 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten
till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.


Sorsele
är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste. Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt