Fritidspedagog/Lärare mot fritidshem

Fritidspedagog/Lärare mot fritidshem

Vi söker nu en fritidspedagog / lärare mot fritidshem på 100% till utbildningsverksamheten i Sorsele, med nuvarande placering på fritidshemmet Trollgrottan i Blattnicksele.

Arbetsuppgifter:
Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du ansvar för den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer. Arbetet sker i nära samarbete med skolan i Blattnicksele.

Dina egenskaper:
Stresstålig, lugn, lyhörd, flexibel och god samarbetsförmåga Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och har alltid barnperspektivet i fokus. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Att vara kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och med ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt.

Kompetens/kvalifikationer - önskemål
Legitimerad fritidspedagog / lärare mot fritidshem. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Kunskaper i samiska är meriterande.

Varaktighet/arbetstid:
Heltid. Visstidsanställning tom 2019-08-20.
Tillträde enligt överenskommelse.

Lön:
Enligt avtal.

Kontaktperson
Förskolechef Linda Sandqvist tel: 070-331 68 06

Facklig företrädare.
Lärarförbundet Josefin Jonsson tel: 070-254 72 36

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: kommun@sorsele.se senast 2019-03-29

Märk din ansökan med: Fritidspedagog

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Mer info
Område Sorsele
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 29 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten
till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.


Sorsele
är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste. Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt