Förskollärare

Förskollärare

Vi söker nu en förskollärare, på 100 %. Din anställning kommer att vara inom utbildningsverksamheten i Sorsele kommun. Din nuvarande placering kommer att vara på förskolan Blåhaken i Sorsele.

Arbetsuppgifter:
Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du som förskollärare ansvar för den pedagogiska verksamheten utifrån läroplans uppdrag. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer

Dina egenskaper:
Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och har alltid barnperspektivet i fokus. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Att vara en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och med ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt.

Kompetens/kvalifikationer - krav:
Legitimerad förskollärare

Varaktighet/arbetstid:
Tillsvidare 100 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön:
Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning. Legitimerade lärare erhåller lärarlönelyft

Kontaktperson
Förskolechef Marie Långberg telefon: 070-331 68 06

Facklig företrädare
Lärarförbundet Josefin Jonsson telefon: 070-254 72 36

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: kommun@sorsele.se senast 2018-11-30

Märk din ansökan med: Förskollärare Blåhaken

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.

I enlighet med lag en om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Mer info
Kontaktperson Marie Långberg
Telefon 070-331 68 06
Område Sorsele
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten
till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.


Sorsele
är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste. Sorsele
kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt