Förskollärare i Ammarnäs

Förskollärare i Ammarnäs

Vi söker nu en förskollärare, på heltid till förskolan/fritidshemmet i Ammarnäs. Förskolan och fritidshemmet är integrerade i samma hus som grundskolan. Detta är en liten enhet som ger utmaningar och ställer krav på kreativitet och samarbete. Fjällbyn Ammarnäs ger också stora möjligheter till en verksamhet med fokus inom natur, miljö och kultur.

Arbetsuppgifter:
Tillsammans med kollegan i arbetslaget har du som förskollärare huvudansvar för den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Dina egenskaper:
Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och har alltid barnperspektivet i fokus. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Att vara en kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och med ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt.

Kompetens/kvalifikationer - krav:
Legitimerad förskollärare.

Varaktighet/arbetstid:
Tillsvidareanställning, heltid.
Tillträde enligt överenskommelse.

Önskemål: Du är bekväm med digitala verktyg.

Lön:
Enligt avtal. Kommunen tillämpar individuell lönesättning. Alla legitimerade lärare erhåller ett lärarlönelyft.

Kontaktperson
Förskolechef Marie Långberg
telefon: 070-331 68 06

Facklig företrädare
Lärarförbundet: Anna-Karin From
telefon: 070-354 63 54

Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt

Besök gärna vår hemsida www.sorsele.se

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post: bou@sorsele.se senast 2018-06-22. Löpande rekrytering tillämpas

Märk din ansökan med: Förskollärare Ammarnäs

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbedes.

Vill du veta mer om Sorsele?
Ladda ner nedan broschyrer:

https://issuu.com/visitvindelalven/docs/destinationsbroschyr_sorsele

https://issuu.com/swedishlapland/docs/sorsele_winter
Mer info
Område Sorsele
Yrkesroll Utbildning, Förskolelärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 22 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.

Sorsele är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste.