Barnskötare

Barnskötare

Vi söker nu en barnskötare på 100 % till utbildningsverksamheten i Sorsele, med nuvarande placering på förskolan Blåhaken.

Arbetsuppgifter:
Tillsammans med kollegorna i arbetslaget har du ansvar för den pedagogiska verksamheten utifrån läroplanens uppdrag. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation och uppföljning samt utvärdering av verksamheten enligt beslutade mål och riktlinjer.

Dina egenskaper:
Stresstålig, lugn, lyhörd, flexibel och god samarbetsförmåga Som person är du utvecklingsinriktad och har en god kommunikativ förmåga. Du är ansvarstagande och har alltid barnperspektivet i fokus. Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft och social kompetens. Att vara kreativ medarbetare som kan erbjuda barnen goda lärandemiljöer och med ett gott bemötande ser vi som en självklarhet. Du är lyhörd, tydlig, tillmötesgående och skapar goda relationer till barn, kollegor och föräldrar. Du bidrar med idéer och nya tankesätt för att driva verksamheten framåt.

Kompetens/kvalifikationer - önskemål
Barnskötarutbildning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Kunskaper i samiska är meriterande.

Varaktighet/arbetstid:
Heltid. Visstidsanställning från 2019-06-01 tom 2019-08-20.

Lön:
Enligt avtal.

Kontaktperson:
Förskolechef Linda Sandqvist tel: 070-331 68 06

Facklig företrädare:
Kommunal Erika Hedman tel: 0952-145 45

Välkommen med din ansökan till: Sorsele kommun, 924 81 Sorsele eller via e-post:kommun@sorsele.se senast 2019-03-29

Märk din ansökan med: Barnskötare Blåhaken

Rekryteringsfirmor och bemanningsföretag undanbeds.

I enlighet med lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning.
Mer info
Kontaktperson Linda Sandqvist
Telefon 070-331 68 06
Område Sorsele
Yrkesroll Utbildning, Barnskötare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.sorsele.se
Sista ansökningsdag 29 mars (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Närheten
till Vindelfjällen och den outbyggda Vindelälven gör att Sorsele kommun kan erbjuda många olika miljöer och en mångfald av aktiviteter. Här har du alla möjligheter att leva ett aktivt liv. Sorsele är känt för sitt kvalitativa fiske, och för dig med jaktintresse finns här unika möjligheter att kunna ägna dig åt det.


Sorsele
är ett litet samhälle mitt i Lappland, med det lilla samhällets fördelar: närhet och enkelhet. Här verkar vi tillsammans. Det finns ett stort behov av arbetskraft i hela kommunen, så har du familj kan vi hjälpa till med tips på arbetsgivare för din respektive. Sorsele ligger strategiskt till mellan flera olika flygplatser, med nio mil till den närmaste. Sorsele kommuns värdegrund - Mod, Glädje och Respekt