Hoppa till innehåll
Svea Solar Sweden logotyp

Installationselektriker till Svea Solar

Publiceringsdatum
10 november 2023
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Svea Solar är ett av Europas största företag inom solenergi där vi leder övergången till en hållbar framtid genom smarta och innovativa solenergilösningar Som en naturlig följd av vår hypertillväxt söker vi nu vår nästa elektriker till vår installationshub i Sölvesborg!

Arbetar du idag som elektriker och söker din nästa utmaning? Vill du ha en utvecklande roll med stort eget ansvar? Och vill du, likt oss, rädda denna planet? Då kan du vara vår nästa kollega!

Om rollen
Rollen som elektriker ger dig en varierande vardag där du är ansvarig elektriker på installationer av solcellsanläggningar, batterier och laddstolpar hemma hos våra privatkunder. I rollen arbetar du inte uppe på våra kunders tak, utan rollen innebär inkoppling av systemen i fastighetens elcentral.

I rollen ingår:
  • Kundkontakt och planering i samråd med installation coordinator.
  • Felsökningar.
  • Följa arbetsmiljöplan.
  • Utföra isolationsmätning, kontinuitetsmätning och andra typer av kontroller som ingår i "kontroll före i drifttagning" samt ifyllande av egenkontroller.
  • Hantera vårt interna CRM-system samt solarEdge.
Vem är du?
Du motiveras av en vardag där teamwork varvas med självständigt arbete, och tycker solceller är spännande!

För att lyckas i rollen ser vi även att du:

Har en grundläggande el-utbildning samt minst 1 års erfarenhet som elektriker
Har ECY-certifikat
Behärskar svenska och engelska
Har B-körkort för manuell bil
Trivs i en roll med kund och kvalité i fokus

Och det mest självklara - du delar vår tro på denna bransch och vill utvecklas inom förnyelsebar energi!

Vi erbjuder
Med en stark övertygelse att solenergi är den bästa lösningen på klimatkrisen, grundades Svea Solar i en liten lägenhet i Solna utanför Stockholm 2014. Då sattes det syfte som gäller än idag - att leda vägen mot en hållbar framtid med solenergi

Vi erbjuder ett arbetsklimat med högt i tak och en formbar utveckling för dig som anställd. Vi tror långsiktigt på marknaden för solceller och vi investerar därför långsiktigt i våra medarbetares utveckling. Svea Solar är en arbetsplats där du kan växa med företaget.

Vill du bli vår nästa kollega?

Skicka då in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Du behöver inte skriva ett personligt brev då vi istället använder oss utav vår kollega Hubert som är en ai-robot! Hubert bjuder in dig till en chat-intervju för att lära känna dig bättre direkt efter att du skickat in din ansökan - coolt va!

Läs mer om Svea Solar här.

Varmt välkommen med din ansökan till oss!


Tjänsten är en heltidstjänst och är en tillsvidareanställning som inleds med fyra månaders provanställning i enlighet med vårt kollektivavtal med Svenska Elektrikerförbundet.

I rekryteringsprocessen gör vi bakgrundskontroller via Verifiera samt verifierar ECY eller ETG certifikat via Elbranschens Centrala Yrkesnämnd.

#LI-LS2
Svea Solar Sweden logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 dec. 2023 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Fler jobb från samma arbetsgivare

Stockholms stad
Försäljning
Företagslogga
Gävle
Bygg & Hantverk
Företagslogga

Liknande Jobb