Hoppa till innehåll
MMG MC & ATV logotyp

MC Säljare

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Maria Joelsson
Email
MMG MC & ATV söker en MC Säljare. Då vår försäljning ständigt ökar så söker vi nu en MC försäljare.Är du en positiv person som brinner för god service? Har du erfarenhet av kundbemötande? Älskar du motorcyklar? Då kanske du är personen vi letar efter!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu en säljare som ska arbeta med försäljning av våra motorcyklar, ATV, mopeder, cyklar både nya och begagnade.Vi jobbar med Yamaha som märke. Utöver detta ser du till att både anläggningen och fordonen ser representativa ut och fungerar i den dagliga verksamheten. Alla håller ett högt tempo, jobbar nära tillsammans och ser till att målen uppnås.

Din profil
För att matcha profilen brinner du för att ge service och kvalitet utöver det vanliga, vilket har visat sig i dina tidigare anställningar. Du är självständig och både ser vad som behöver göras och tar tag i uppgiften samt finner lösningar. Tjänsten förutsätter att du har en allmänt god datorvana och att du kan kommunicera obehindrat på svenska, både i tal och skrift. Vi ser gärna att du har både A och B körkort. Du är helt enkelt en person som alltid gör det lilla extra! Vidare har du ett genuint intresse och kunskap om motorcyklar. Gärna tidigare erfarenhet av försäljning av fordon.

Omfattning:
provanställning som kan bli en tillsvidareanställning.
Placering: Galjalyckevägen 4 Sölvesborg
Ansökan: Skickar du till maria@mmgmarine.se innehållande CV och personligt brev, ange ämnesrad: "MC Säljare". Urval kommer att ske löpande.
MMG MC & ATV logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

MMG MC&ATV är din Yamaha butik i södra Sverige, vi saluför alla Yamahas motorcyklar, mopeder, fyrhjulingar, Side-By-Side, cross och enduro, men även begagnat av de flesta märken.

Vår mycket kompetenta serviceverkstad innehar Silvercertifikat genom Yamaha Technical Acadamy vilket innebär att vi idag innehar den högsta utfärdade certifikatnivån för Yamaha Service verkstäder i Europa.

Vi servar även andra märken och modeller.

Vi tillhandahåller även vinterförvaring av din mc i varma, larmade, låsta lokaler.

Ditt mc liv ska vara enkelt!