Hoppa till innehåll

Personlig assistent till sportintresserad kille

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om arbetsplatsen
Furuboda Assistans är en privat assistansanordnare i södra Sverige med rötter i den ideella Föreningen Furuboda. Bolaget skapades år 2005 och är ett växande företag. I dagsläget består Furuboda Assistans av ca 600 medarbetare. Vi strävar efter att vara ett föredöme inom hållbart företagande. För oss handlar hållbart företagande om att ha ett starkt kundfokus, välmående personal samt att eftersträva en låg klimat- och miljö-påverkan, samhällsengagemang och lönsamhet genomsyrar alla delar av vår verksamhet. 

Om uppdraget
Jag är en snart 20-årig kille som söker engagerade och ansvarsfulla assistenter som med fördel delar mitt stora intresse för sport. Efter sommaren börjar jag på Valjevikens folkhögskola för studier med idrottsinriktning och behöver där hjälp av ett nytt team av assistenter dygnet runt. Jag behöver hjälp med förflyttningar, personlig omsorg, stöd i matsitution och sondmatning samt hjälp att kommunicera. I skolan kommer jag även behöva praktisk hjälp för att utföra uppgifterna. Jag kommunicerar verbalt och med Bliss. Klarar själv att köra min permobil men behöver hjälp att köra min vanliga rullstol. På fritiden behöver jag hjälp för att göra olika aktiviteter, träna och gå på t.ex. matcher i hockey, fotboll och handboll eller vara med kompisar.
Du som söker är lugn och trygg som person, du har humor och är social, gillar med fördel sport av olika slag precis som jag. Du har förmåga att läsa av när jag behöver hjälp och när du behöver backa för att ge mig utrymme. Du har körkort för att kunna köra vår anpassade bil när jag är hemma i Hässleholm. Jag tar för givet att du är rökfri.
Söker assistenter för arbete enligt schema dygnet runt när jag är på Valjevikens folkhögskola från hösten 2024 samt i Hässleholm när jag är hemma på helger och lov. Söker också assistenter som kan jobba vid behov och på timmar enligt överenskommelse.
För mig är det mer intressant att veta varför du tror att det skulle passa dig bra att arbeta hos mig snarare än dina meriter av tidigare arbeten om de inte är relevanta för denna tjänst.
Ser fram emot din ansökan!

Övrigt 
Som anställd på Furuboda Assistans blir du erbjuden ett meningsfullt arbete med trygg anställning, friskvårdsbidrag på 2500 kronor, utbildningar och möjlighet till att utvecklas i ditt uppdrag. Vi tycker det är viktigt att medarbetare känner glädje och gemenskap på jobbet, och erbjuder därför en rad olika aktiviteter. Hos oss får du precis som våra kunder vara precis den du är. Vi har kollektivavtal och är medlemmar i IfA, Intresseföreningen för assistansberättigade, och möter deras höga kvalitetskrav som IfA-godkänd anordnare av personlig assistans.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
21 juni 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se