Marknads- och försäljningschef – Predire Testcenter

Marknads- och försäljningschef – Predire Testcenter

Predire Group är ett privat holdingbolag som består av aktiebolagen Predire Testcenter, Predire Fastigheter och Predire Industries. Företagen finns etablerade i Sverige, Tyskland och Kina. Huvudkontoret är placerat i Sölvesborg.

Marknads- och försäljningschef –
Predire Testcenter


Predire Testcenter är ett ackrediterat testinstitut med verksamhet i Sverige, Tyskland och Kina. Våra kunder finns inom fordonsindustrin samt övrig industri.

Till Predire Testcenter söker vi nu en marknads- och försäljningschef med en teknisk profil och goda ledaregenskaper. Geografisk placering i Sölvesborg.

Dina arbetsuppgifter

Marknads- och försäljningschefen har det totala ansvaret för säljverksamheten och rapporterar direkt till VD för Predire Testcenter.
Tjänsten innebär mycket affärskontakter, såväl lokalt som internationellt och tjänsten kommer också innehålla frekventa resor. Deltagande och drivande gällande utveckling samt vidmakthållandet av vårt gemensamma kvalitetssystem.
Att tekniskt förstå och deltaga i beredning av nya projekt. Har det övergripande ansvaret för koncernens hemsida samt all form av grafisk formgivning.

Din bakgrund/Dina egenskaper

Du som söker denna tjänst är en ingenjör inom exempelvis maskin- eller kemiteknik, men du har främst ett tydligt driv och sinne för marknad och affärer. Tidigare erfarenhet från ledande position inom lämplig bransch och goda kunskaper/erfarenheter från fordonsindustrin och teknisk provning är starkt meriterande.

Du har utmärkta språkkunskaper i engelska, i såväl tal som skrift. Tyska eller andra språkkunskaper anses meriterande, men inget måste.

Du trivs ute på fältet såväl som i den dagliga verksamheten tillsammans med medarbetarna, samtidigt som du drivs av utmaningen att motivera, förbättra, utveckla och optimera. Vidare besitter du en projektledares egenskaper med förmågan att kunna hantera personer både internt och externt.

Som person är du prestigelös, ambitiös, social och naturligt drivande. Du är en kunnig och framåt person som vågar ta plats, med en motivation att göra det som krävs för att nå uppsatta mål.

Information och kontakt


Genomgång av ansökningar sker fortlöpande, därför är du välkommen att skicka din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 15 april.
Vi tar enbart emot ansökningar via info@predire.com

Se gärna www.predire.com för mer information om företaget. Vid specifika frågor om Predire Testcenter, kontakta Henrik Rundgren
(VD för Predire Testcenter) på 0456-820083 eller 0708-355511.
Mer info
Kontaktperson Lina Rundgren
Telefon 0768776379
Email Mejla Lina Rundgren
Område Sölvesborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Försäljning, Försäljningschef, Marknadsföring, Marknadschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://predire-testcenter.com/
Sista ansökningsdag 15 apr (22 dagar kvar)