Nu söker vi flera elektriker för att serva våra produktionsanläggningar i Nöbbelöv, Bäckaskog och Mjällby.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett team med kollegor som ansvarar för det elektriska underhållet på anläggningarna. Du är också en viktig del i investeringsprojekten för att installera ny utrustning.

Tjänsten kräver att du både kan arbeta självständigt och som del av ett team. Eftersom företaget ständigt strävar efter förbättringar ser vi gärna att du är engagerad och positiv till att bli en del av det arbetet.
Produktionsanläggningarna har uppgraderats och utökats under de senaste åren och fortsatta ambitiösa planer finns.

I dina dagliga arbetsuppgifter ingår felsökningar i automatiserade system, reparationer, förebyggande underhåll och hantering av instrument och styrsystem.

Arbetstiden är dagtid men produktionsanläggningen är igång året runt, dygnet runt, vilket innebär att beredskap ingår i tjänsten.

Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning inom el/automation, samt erfarenhet av elektriskt underhåll. Det är meriterande om du har erfarenheter från industrin samt har kunskaper inom styrsystem.

Vi är också intresserade av kandidater som är nyutexaminerade. Vill du ha ditt första, spännande jobb inom industrin, tveka inte att söka dig till Lyckeby!

Lyckeby består av engagerade och motiverade anställda som är stolta över att vara en del av en lång historia och samtidigt forma en ljus framtid.

Tillträdesdag är enligt överenskommelse. Har du arbete idag och sitter på en uppsägningstid är det inget hinder då rekryteringen utgår från ett långsiktigt behov och vår ambition är att du ska bli vår kollega för lång tid framöver.

Ansökan
Om du har frågor kring tjänsten, är du välkommen att kontakta El & Automationschef Lars-Åke Åkerlundh via mail: lars-ake.akerlund@lyckeby.com. (EJ ansökningar).

Då det är jul- och nyårshelg, kan det eventuellt dröja ett par dagar innan du får svar. Vi ber om förståelse för detta.

Du söker tjänsterna genom att maila till info@lyckeby.com, ange "Elektriker" i ämnet. Vänligen bifoga endast ett dokument med CV och ansökan och döp dokumentet efter ditt namn. Urval kan ske löpande, så ansök gärna så snart som möjligt, men
senast 7 januari 2019.
Mer info
Område Sölvesborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.culinar.se/
Sista ansökningsdag 27 jan (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lyckeby Starch AB ingår i Lyckebygruppen som ägs av Sveriges Stärkelseproducenter.
Lyckeby utvecklar, producerar och marknadsför bland annat stärkelseprodukter, potatisfiber och potatisprotein. Vi tar in potatis på hösten och tillverkar stärkelse som sedan förädlas på olika sätt under hela året. Produkterna används i huvudsak inom pappersindustrin och livsmedelsindustrin.

Lyckeby har ca 150 anställda med produktionsanläggningar i Nöbbelöv, Bäckaskog, Mjällby, Karlshamn och Jämjö.