Liberal politiker

Liberal politiker

Vi söker dig som vill möjliggöra varje människas frihet!

Vi söker dig som tycker att alla behöver få en ärlig chans i starten om friheten inte bara ska gälla de starkaste. Därför hjälps vi åt i ett samhälle, tar ansvar för varandra och betalar välfärden tillsammans. Det är grunden för vad som brukar kallas socialliberalism.

Vi behöver fler eldsjälar som tycker som vi. Vi söker dig som bor i Sölvesborg och som redan nu vill sätta igång och jobba för att förändra styret i kommunen i nästa val. Det finns plats för dig både i kommunpolitiken och i Region Blekinge.

Du jobbar tillsammans med likasinnade, lönen är dålig men du styr själv dina arbetstider. Förrutom när nämnder och fullmäktige har sammanträden, då är det viktigt att vara på plats. Det är bra om du gillar att prata med folk och att du inte är rädd att säga det du tycker, även om det är obekväma sanningar.
Mer info
Kontaktperson Lena Mahrle
Telefon 0708-680129
Email Mejla Lena Mahrle
Område Sölvesborg
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.facebook.com/pg/LiberalernaSolvesborg
Sista ansökningsdag 25 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Som liberala politiker vill vi att varenda människa ska få styra över sitt liv. Vår politik utgår inte från grupper. För vi vet att alla människor har olika drömmar och förutsättningar.

Du hittar mer information om partiet på: www.liberalerna.se