Konstruktör sökes

Konstruktör sökes

Vill du vara med och bidra till framtidens byggande i södra Sverige? Är du engagerad och vill utvecklas och utmanas på ett ansvarsfullt sätt?

Som konstruktör kommer du ha en betydande roll genom hela värdekedjan och som medarbetare kommer du vara en betydande del av företagets utveckling och framgång. För att företaget ska nå sina mål är det en självklarhet att alla ska trivas på sin arbetsplats, att det är ett bra och öppet arbetsklimat och att alla medarbetare får möjlighet att utvecklas inom sin roll på företaget.

Arbetsuppgifter


Rollen som konstruktör utgår från att förstå och möta kundens förutsättningar och förväntningar. Du kommer att arbeta i ett positivt arbetslag med kompetens allt ifrån konstruktion till leverans av kompletta koncept. Tillsammans kommer ni ta fram konstruktionsritningar för takstolar, bjälklag, väggelement, råspontsluckor och kompletta byggnader.

Krav
  • Utbildning som byggnadsingenjör, byggnadstekniker eller annan likvärdig utbildning
  • Erfarenhet av arbete med datorstödd konstruktion
  • Svenska i tal och skrift
  • Körkort och tillgång till bil
Det är meriterande är om du är van vid mycket kundkontakt, tidigare arbetat med teknisk försäljning och har kunskap inom Revit eller AutoCad


Personliga egenskaper


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Du har en teknisk förståelse och är en problemlösare. För att trivas i rollen gillar du att ta ansvar för ditt arbete och på ett effektivt och strukturerat sätt driva ditt arbete framåt. Du är serviceinrktad och har en god initiativ- och samarbetsförmåga med såväl kunder som medarbetare. Du är social och har lätt för att utrycka dig både skriftligt och muntligt.

Anställningsform/Omfattning/Tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Sölvesborg

Tillträdesdag

Omgående eller enligt överenskommelse.

Information

Anställningen kommer till en början att vara hos Lernia Bemanning men för rätt person finns goda möjligheter till anställning direkt hos kund.

Då tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag är du varmt välkommen med din ansökan redan idag!

För frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Emma Bäckström på 0722546132 alt. emma.backstrom@lernia.se

Forma framtiden med oss! Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid! Läs mer på lernia.se
Mer info
Område Sölvesborg
Yrkesroll Industri & Anläggning, Tillverkning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.