Erfaren elektriker

Erfaren elektriker

Våra kunder verkar inom flera olika verksamheter så dina arbetsuppgifter blir mycket omväxlande. Det finns möjlighet att få jobba med service gentemot kommuner, fastighetsbolag samt privatpersoner eller nyinstallationer och ROT-arbeten inom byggsektorn men även inom tillverknings- och livsmedelsindustrin.

Du kommer få jobba mycket självständigt med innebörden att du har koll på dina jobb, kundönskemål, ritningar och dokumentation men även ingå i mindre team av medarbetare vid större uppdrag.

Ansöker gör du med CV och personligt brev.

Ansök redan idag då vi hanterar ansökningarna löpande!
Mer info
Email Mejla ElGruppen i Sölvesborg AB
Område Sölvesborg
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.elgruppen.se
Sista ansökningsdag 10 jan 2021 (47 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi tar ansvar för er anläggning från början till slut

Elgruppen utför elinstallationer i form av nyinstallation, renoveringar, el service utförs till både företag och privatperson. Privatpersoner kan dessutom nyttja ROT avdraget vid de flesta elinstallationer.

Vi utför även larminstallationer för villa eller företaget, belysning till butiker, energibesparing, KNX installationer, datanätverk m.m. Hos Elgruppen får du alltid proffsig hjälp och elarbete utfört av behörig elektriker.

I takt med att marknaden och kundernas behov förändras, ställs allt högre krav på vår kompetens. Det gör att vi kan erbjuda våra kunder, helhetslösningar som tillgodoser de allra flesta behov. Vi erbjuder kompletta lösningar, stora som små.

En målsättning som kräver välutbildade servicemontörer och moderna, effektiva hjälpmedel, samt en mycket hög serviceberedskap. Vi är oerhört måna om det goda rykte vi byggt upp under åren. Därför ställer vi mycket höga kvalitets- och materialkrav på de arbeten vi utför.