Revisorsassistent till Baker Tilly i Sölvesborg

Revisorsassistent till Baker Tilly i Sölvesborg

Är du revisorsassistent med något/några års erfarenhet, eller har examen med inriktning mot redovisning och revision, och en ambition att bli auktoriserad revisor?

Söker du nya utmaningar och vill vara med och utveckla vårt företag och våra kunder?

Vi ska stärka vårt kontor i Sölvesborg och söker därför en kundfokuserad och driven revisorsassistent. Du kommer att vara en viktig del av vårt framtida arbete med att utveckla och stärka vår position i sydöstra Sverige.

Tjänsten som revisorsassistent innebär att i nära kontakt med våra kunder och medarbetare på byrån utföra revision i främst ägarledda aktiebolag men också en del andra företagsformer. Att arbeta som revisorsassistent innebär en ständig utveckling och lärande, vilket vi ser som en viktig del hos oss på Baker Tilly Sydost och erbjuder således utbildning i arbetet löpande. Som revisorsassistent krävs också en stor datorvana då alla våra revisioner dokumenteras digitalt.

Har du tidigare erfarenhet ifrån arbete på revisionsbyrå antingen inom revision eller inom redovisning och bokslut så är detta en klar fördel, men inget absolut krav. Främst tror vi att du har rätt egenskaper för oss och är intresserad av att växa och utvecklas tillsammans med oss och våra kunder.

Vi söker dig som har teoretisk behörighet från Universitet/Högskola för att bli auktoriserad revisor.
Mer info
Telefon 010-5854500
Email Mejla Baker Tilly Sydost AB
Område Sölvesborg
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bakertillysydost.se
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Baker Tilly Sydost är en av sydöstra Sveriges största fristående revisions- och redovisningsbyråer. Vi är idag 22 medarbetare på 4 kontor i Blekinge. Våra kunder är företagare i varierande storlek och inom olika branscher. Baker Tilly Sydost är en fristående medlem i Baker Tilly Sverige, som är en del av Baker Tilly International, världens åttonde största nätverk för revisorer. Genom vårt samarbete med övriga Baker Tilly byråer runt om i Sverige har vi också tillgång till en samlad kompetens hos mer än 600 medarbetare på ca 60 orter.