Webbutvecklare

Webbutvecklare

Om dig
Vi tror att du är superintresserad av de senaste teknikerna inom webbutveckling. Du gillar detaljer och har en känsla för grafik. Du gillar att arbeta långsiktigt, strukturerat och målinriktat i ett stabilt företag med stort kundfokus.

Tjänstebeskrivning
Du har goda kunskaper inom HTML, CSS, JavaScript, SQL-script och UX-design. Du kommer arbeta med både front-end och back-end programmering, med tyngdpunkt på det förstnämnda.

Du kommer ansvara för UX-design och programmering kommer ske främst med HTML, Angular med TypeScript och C-Sharp i utvecklingsverktyget Visual Studio. Det kommer också att förekomma viss telefonsupport till våra kunder.

Övrigt
  • Urval sker löpande
  • Placering i Sölvesborg
  • Svenska och Engelska i tal och skrift.
Mer info
Kontaktperson Rickard Thuresson
Telefon 0708-717674
Email Mejla Rickard Thuresson
Område Sölvesborg
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.appsys.se
Sista ansökningsdag 7 juni 2019 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Applied Systems Sweden AB är ett mjukvaruföretag baserat i Sölvesborg som utvecklar och säljer ett av Sveriges ledande verksamhetssystem för uthyrningsbranschen. All utveckling och support av AppSys Rent sker i företagets lokaler och av egen personal. Vi sätter stor prestige i att kunden ska lita på oss som leverantör och håller alltid avtalade leveranstider, återkopplingar och överenskommelser. Företaget har en snabb, effektiv och platt organisation, där vi har kul på jobbet och får tid att göra ett bra jobb.