Enhetschef till Måltidsverksamhet

Enhetschef till Måltidsverksamhet

Enhetschef till Måltidsverksamhet

Sölvesborg-Bromölla Kommunalförbund är ett kommunalförbund med drygt 300 anställda som har till uppgift att tillhandahålla intern service gentemot våra båda ägarkommuner inom verksamheterna IT, måltid, städ och PA/lön samt att bedriva, stärka och utveckla gymnasie- och vuxenutbildningen inom de båda kommunerna.

Måltidsverksamheten består av 32 köksenheter och ca 90 medarbetare. Tillsammans tillagas och serveras ca 5200 portioner per dag.

Besök gärna vår hemsida www.sbkf.se för mer information.

Om tjänsten
Vi söker nu en duktig och erfaren enhetschef.

Enhetschefen har ansvaret att leda och utveckla måltidsverksamheten samt dess ekonomi och personal. I samarbete med våra duktiga och engagerade medarbetare får du möjligheterna att leda innovativa, kvalitativa och praktiska processer för att vidareutveckla vår organisation.

Du rapporterar till Måltidschefen och ingår i måltidsverksamhetens ledningsgrupp. Du tillsammans med en enhetschefskollega delar på ansvaret för köken och medarbetarna och det kommer att finnas olika stödfunktioner till din hjälp däribland administratörs stöd. Arbetet innebär att vara närvarande både på plats i köken och finnas tillgänglig på andra sätt.

Vem är du?
Vi söker dig som har examen från kostekonomprogrammet eller har annan utbildning alternativt erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet som chef inom storkök eller restaurangverksamhet. Du har goda kunskaper i, för kostområdet, aktuell lagstiftning och riktlinjer.

Som ledare är du rak och tydlig i din kommunikation samt en naturlig arbetsgivarföreträdare. Du är resultat- och målinriktad och har förmåga att driva ständig förbättring och utveckling av måltidsverksamheten.

Vi vill att du har ett tydligt gäst- och kundfokus samt är en utåtriktad relationsbyggare som naturligt knyter kontakter både inom och utom organisationen.
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav.

Det är meriterande med tidigare erfarenhet som innefattat fullt personal-, verksamhet- och ekonomiskt ansvar.

Även tidigare erfarenhet av offentlig verksamhet är meriterande likaså erfarenhet av att driva utveckling av kostorganisationer.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig viktig information gällande tjänsten
Sölvesborg Bromölla kommunalförbund ska avvecklas och Måltidsverksamheten kommer att gå tillbaka till Sölvesborg respektive Bromölla kommun den 1 oktober. Enhetschefstjänsten som utlyses ovan kommer att från den 1 oktober att följa med i verksamhetsövergången och tillhöra Sölvesborgs kommun. Beroende på tillträdes datum blir så kommer du att bli anställd i SBKF eller Sölvesborgs kommun.

Tillträde enligt överenskommelse

Din ansökan
Ansök senast: 15/8-2021

Ange löneanspråk

Individuell lönesättning tillämpas

Kontakt:
Jenni Sällberg, Verksamhetschef Måltid
0706-31 62 32
Mer info
Område Sölvesborg
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.